INSIDER

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.01. 06:30

Beborul az ég: egyre ritkábban élvezhetjük az őszi napsütést

Ilyen idő várható a napokban!

Az időjárás előrejelzés szerint kedden egyre vastagabb fátyolfelhőzet szűri majd az októberi napsütést, de csapadék még nem lesz. 14 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk, mialatt néha élénk lesz a délies szél.

 Egyre vastagabb fátyolfelhőzet szűri majd az októberi napsütést / Fotó: Köpönyeg

Szerdán változó felhőzetre számíthatunk, majd északnyugat felől fokozatosan beborul az ég. Nyugat- és északnyugat-Magyarországon egyre több helyen várható eső, zápor, és délnyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat. Másutt kisebb a csapadék valószínűsége. A hőmérséklet 14 és 22 fok között alakul.

 

Csütörtökön borult idő várható, több helyen esővel és záporokkal. Az északkeleti szél többfelé élénk lesz, helyenként meg is erősödhet. A hőmérséklet mindössze 12 és 19 fok között alakul.

 

Pénteken többnyire felhős időre van kilátás, de időnként előbukkanhat a nap is. Szórványosan előfordulhat eső vagy záporeső, ám a csapadék eloszlása nem lesz egyenletes. Az északi, északnyugati szél sok helyen élénk lesz, helyenként pedig akár erős széllökésekre is számítani lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 6 és 12 fok között valószínű, míg a nappali maximumok 13 és 20 fok között várhatók - írja a Köpönyeg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek