INSIDER

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.30. 06:30
Módosítva: 2024.09.30. 07:34

Fordulat az időjárásban: napsütéssel veszi kezdetét a hét, de hamarosan ismét beborul

Mutatjuk, milyen idő várható a héten!

Az időjárás-előrejelzés szerint hétfőn napos időre lehet számítani, helyenként gomoly- és fátyolfelhőkkel, eső nem valószínű. Az északi, északkeleti szél sok helyen erősödik. A hőmérséklet hajnalban 4 és 9 fok között alakul, néhol akár 0 és 3 fokot is mérhetnek, míg délután 14 és 19 fok közötti értékek várhatók.

Napos időt ígér hétfőre az időjárás-előrejelzés / Fotó: Köpönyeg

Kedden gyengén felhős, napos idő várható a nap első felében, de délutántól északnyugat felől egyre több felhő érkezik. Csapadék kialakulásának esélye azonban továbbra is alacsony. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkülhet, a hőmérséklet maximuma pedig 15 és 20 fok között alakul.

 

Szerdán a nap folyamán fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan alakulhat ki eső. A hőmérséklet maximuma 15 fok körül várható, mialatt a délkeleti szél helyenként megélénkül. A HungaroMet Nonprofit Zrt. veszélyjelzésében egy vármegye, Zala kapott citromsárga riasztást az eső miatt: ezen a területen 24 óra alatt több, mint 20 mm csapadék hullhat.

Fotó: met.hu / Országos Meteorológiai Szolgálat

Csütörtökön felhős idő várható, délutántól pedig szórványosan esőre is számítani lehet. A hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul. A keleti irányú szél helyenként megélénkülhet - írja a Köpönyeg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek