Néhány ezer embert sikerült összeverbuválnia Magyar Péternek

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.23. 16:40

Részeg magyar rolleres zúzott össze egy autót Ausztriában

A kocsi és a roller hatalmas csattanással ütközött össze. A magyar rolleres ittas volt a baleset idején.

Nem kis felforduláshoz vezetett a napokban egy felelőtlen, ittas magyar rolleres húzása Felső-Ausztriában. Egy, az ausztriai Wels városában élő, 46 éves magyar férfi ugyanis az éjjeli órákban úgy döntött: jó ötlet lesz elektromos rollerre pattanni az éjszaka közepén. Ez nem is lett volna gond, azonban a férfi ezt azután tette, miután alaposan a pohár fenekére nézett. 

magyar rolleres
A magyar rolleres a piros lámpa ellenére, ittas állapotban ment neki a kocsinak   Fotó:  Pexels (illusztráció)

Piroson zúzott át a magyar rolleres

Így igencsak ittas állapotban hajtott ki a járgánnyal az utcára, majd Wels városának központja felé vette az irányt. Éppen a város belső részén, a Hans-Sachs úton hajtott keresztül, amikor is egy piros lámpa állta az útját. A magyar rollerest azonban ez nem zavarta: a Mein Bezirk szerint ugyanis fogta magát, és a piros lámpa ellenére tovább hajtott a zebrán, egyenesen át az úttesten. Idő közben azonban egy kocsi is érkezett az úton, melynek sofőrje a szabad jelzés teljes tudatában robogott át az úttesten - egyenesen összeütközve a váratlanul elé kerülő magyar rolleressel. 

Bár a hatalmas csattanásban a 28 éves helyi férfi kocsija megrongálódott és a magyar férfi is elesett, csodával határos módon egyikük sem sérült meg, még a rolleres is karcolások nélkül úszta meg a karambolt: 

Amikor a 46 éves férfi a piros lámpa ellenére egy védőúton akart átmenni, a két jármű összeütközött, de szerencsére senki sem sérült meg

 - írta közleményében a Felső-Ausztriai Állami Rendőrség.

Alaposan bepiált a magyar

A zsaruk természetesen azonnal megszondáztatták a baleset két szereplőjét, azonban míg a fiatal sofőrnél negatív eredményt hozott a vizsgálat, addig a magyar rolleresnél már korántsem: nála ugyanis a szonda a közepes ittasságot jelentő 1,98-as ezreléket mutatott. Egyelőre nem tudni, hogy milyen büntetést von maga után a magyar férfi tette, az azonban bizonyos, hogy a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek