INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.12.

„Elektromos rollerrel ütötték el a 8 éves kisfiamat” - iskolába tartott a gyermek, amikor elgázolták Veresegyházon

Eszter kisfia a járdán közlekedett, amikor a rolleres hang nélkül felbukkant mögötte és elgázolta őt. A gázoló is iskolába igyekezhetett, ugyanis egy 14 év körüli kislány volt az.

Ismét roller okozott balesetet. "Elütötték a 8 éves kisfiamat" – kezdte a Ripost-nak Gulyás Eszter. Az édesanya az egyik veresegyházi közösségi csoportban osztotta meg elsőnek, hogy a kisfiát szerda reggel a járdán sodorták el. Az anyuka elmondása szerint a hiába kiabáltak utána, a gázoló magára hagyta a kisfiút.

roller
A rolleres ment tovább, miután elgázolta a kisfiút Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

„Szerdán a barátnőm vitte a lányát és az én fiamat iskolába. Elég közel lakunk a sulihoz, így nem gondoltam, hogy baj lehet, de végül hívott a barátnőm, hogy baleset történt…”  - kezdte mesélni a történteket Eszter, aki arról is beszélt hogy a járdán haladt a gyerekekkel a Patak utcában, amikor hirtelen megjelent egy elektromos rolleren egy 14 év körüli, rózsaszín bukósisakos kislány. 

A rollerező a két kisgyerek között húzott el, ami miatt nekiment a fiamnak és elsodorta, aki végül földre esett. Azonnal kiabáltak a lány után, de ő mintha meg se hallotta volna, haladt tovább, otthagyva őket…

 - tudatta az anyuka.

Budapest, utca, roller, dugó, mentő, illusztráció
Rengeteg a rolleres baleset Fotó: BS

Eszter elmondása szerint kisfiának nincs komoly sérülése, csak megijedt az esettől.

A barátnőm azonnal megnézte, megnyomogatta az oldalát, hogy baja esett-e a fiamnak, de szerencsére nem történt nagy baj az ijedségen kívül

 – osztotta meg Eszter, aki elárulta lapunknak, hogy végül elvitte őket az iskolába, és a srácok nem hívták, hogy gond lenne, így reméli már megnyugodott a fia. 

„Velünk sosem történt ilyen, így hirtelen azt sem tudták, hogy mi volt ez… A lány hangtalanul érkezett a rollerrel, a biciklisek még ha a járdán is közlekednek ránk csengetnek és odább tudunk állni, most ez sem történt meg.” - szögezte le az édesanya.

Rengeteg hasonló és sokkal súlyosabb baleset is történik az elektromos rollerek miatt, ezért Eszter is azt kéri a szülőktől, tanítsák meg gyermekeiknek a közeledési szabályokat.

Első a biztonság! Kérem azokat a szülőket, akik ilyen eszközzel engedik közlekedni a gyermekeiket, hogy tanítsák meg nekik a szabályokat! Ugyanis ez legközelebb, ha ne adj isten egy autóval szemben lesznek szabálytalanok, akkor végzetes is lehet. A kislány szüleinek pedig várom a jelentkezését!

 - zárta.
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek