Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.17. 09:30

Újabb videófelvétel a tragédiáról? Teóriák Arina Glazunova zuhanásával kapcsolatban

Netes spekulációk láttak máris napvilágot az orosz influenszer, Arina Glazanova tragikus zuhanásával kapcsolatban. Arina a metrólejáróba zuhant és szörnyethalt.

A tragikus haláleset, ami megrázta az internetet: Arina Glazanova orosz influenszer egy barátnőjével Tbilisziben (Grúziában) sétált, amikor egy metrólejáróba zuhant, és életét vesztette. Mi történt pontosan? Miért nem vette észre a barátnője a veszélyt? Hogyan került fel a videó a TikTokra? Nézd meg cikkünket, hogy felfedezd a rejtélyes részleteket és a netes spekulációkat. 

Arina Glazunova
Arina Glazunova halála nemcsak megrázó tragédiaként, hanem különféle teóriák melegágyaként is szolgált Forrás: TikTok és Stock fotó

A videó, amit az ő TikTok-fiókján osztottak meg, a barátnője reakcióját is megörökítette. A melankolikus orosz dal, ami a háttérben szólt, mindent még borongósabbá tesz. De vajon csak egy véletlen baleset volt, vagy valami sorsszerű dolog történt?  Egyesek még azt is állítják, hogy nem baleset volt, hanem egy szándékos bűncselekmény. De valóban van erre bizonyíték?   

1. Mi történt pontosan? A barátnője is gyanúsított? 

A tragédiát követően az interneten több elmélet is felütötte a fejét. Egyesek szerint a baleset nem csupán szerencsétlen véletlen volt. Különböző online fórumokon spekulációk indultak arról, hogy a barátnője lökte le a lányt. Az indok a féltékenység, vagy egyéb személyes indok a teóriák szerint, de nincs erre semmi utaló nyom. 

2. Hogyan került fel a videó a TikTokra? 

A tragédia utáni videó érdekes módon került fel az internetre. Arina saját közösségi médiaoldala, a Tiktok volt az, ahol a videó felkerült az internetre. Azonban ezt a halála után tették közzé, ami azt eredményezi, hogy nem maga töltötte fel a videót. Emiatt a közösségi médiában heves viták alakultak ki arról, hogy meddig etikus a személyes tragédiák kihasználása a kattintásokért és nézettségért.  

3. Újabb biztonsági kamerás videófelvétel az esetről? 

Egyes teóriák szerint van egy újabb biztonsági kamerás felvétel, amin látszik az eset. Ez a videófelvétel az állítások szerint olyan felbontásban képes volt az eset megörökítésére, ami miatt kivehetőbbek a tragédia körülményei.  Azonban ez a teória is meghiúsulni látszik, hisz egy Reddit-felhasználó közzétette, hogy ha létezik is ilyen videó, semmilyen nyoma nincs, még csak egy hasonló videófelvételnek sem. 

Ez a történet sok kérdést vet fel, és a tragédia is mindenkit elgondolkodtat. Nézd meg a videót és oszd meg velünk a véleményedet kommentben, hogy mi is történt valójában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek