Létrehozva: 2024.10.09. 05:00
Módosítva: 2024.10.09. 07:38

Felfoghatatlan tragédia: meghalt a 20 éves gyönyörű modell

Döbbenetes részletek derült ki a tragédiáról.

Szörnyű tragédia rázta meg az angliai keletpartvidéki várost: holtan találtak rá a norfolki Great Yarmouthból származó Andreja Siaucilaite.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Gyász: meghalt a 20 éves gyönyörű modell Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A vizsgálat megállapította, hogy a halál oka egy „halálos nyaki nyomás” volt, az elhunyt nőt pedig az édesanyja azonosította. Jacqueline Lake vezető halottkém jövőre elnapolta a teljes meghallgatást.

A 20 éves lány menyasszonyi ruha modell volt, barátai és családja „inspirálónak” és „gyönyörű lánynak” nevezték őt. Barátja, Lucas Jordan a GoFundMe-n gyűjtést indított, hogy segítsen a fiatal hölgy édesanyjának a temetési költségek fedezésében, eddig több mint 12 000 font (közel 6 millió forintot) jött össze.

Minden adomány, legyen az kicsi vagy nagy, segít, és a temetés után megmaradt pénzt szétosztjuk azon jótékonysági szervezetek között, amelyek segítettek Andrejának a harcában

- mondta Andreja Siaucilaite barátja.

A fiatal hölgy egy másik ismerőse, aki együtt dolgozott Andreával, úgy jellemezte őt, mint egy „kívül-belül gyönyörű lányt”.

„Teljesen szívszorító. Egy gyönyörű lány kívül-belül... örökké fiatal. Gondolataim és imáim Andreja Siaucilaite családjával és barátaival vannak” - idézi a Metro a 20 éves nő barátját.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek