INSIDER

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.27.
Módosítva: 2024.10.27.

Reggelente vágni lehet majd a ködöt, de a napsütéstől sem kell elbúcsúznunk a héten

A kora reggeli órákban nem árt óvatosan vezetni!

Vasárnap, október 27-én a ködfoltok megszűnése után sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. 20 fok körüli kellemes idő ígérkezik.

Hétfőn, október 28-án napos, és tartósabban rétegfelhős tájak váltakoznak. 15 és 23 fok közötti értékeket mérhetünk – a derűs tájakon lesz a legmelegebb. Gyenge marad a szél. Hétfőn a Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése szerint felhős, illetve ködös idővel indul a hét, és a köd helyenként akár tartósan is megmaradhat.

hétfő
Ködös, rétegfelhős idővel indul a hét  Fotó: met.hu

Kedden, október 29-én reggelre köd várható, amely helyenként tartósabb is lehet. Napközben a köd feloszlását követően változóan felhős időre számíthatunk, időnként több napsütéssel. Az északi szél élénk lesz. A hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul, a hűvösebb értékek a ködös, szélvédett területeken lesznek jellemzők.

Szerdán, október 30-án hajnalban ködfoltok képződhetnek, amelyek aztán fokozatosan feloszlanak. Napközben derűs és tartósan felhős tájak váltakoznak majd: a napos területeken akár 20 fok is lehet, míg a borultabb vidékeken inkább 15 fok körüli hőmérséklet várható. Csapadék nem valószínű, és a légmozgás többnyire gyenge marad – számot be róla a Köpönyeg.hu.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek