A Mediaworks közleménye: DIGITÁLIS FÓKUSZ, ÚJ TARTALMAK, BŐVÜLŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS

POLITIK
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.25. 18:00
Módosítva: 2024.10.25. 19:10

Nem hiszed el, milyen hétvégi idővel búcsúzik az október

Jövő hétvégén beköszönt a november mindenszentekkel és halottak napjával...

Felemás volt az idei október, kijutott szép és kifejezetten ocsmány őszi napokból esővel, széllel, lehűléssel. Hogy mindezek után milyen lesz az idei utolsó októberi hétvége? Kifejezetten kellemes! Sőt, még a meglepően szép pénteknél is melegebbre számíthatunk – csapadék nélkül. Becsüljük meg, mert a jövő hét már némi lehűlést hoz a lassan, de biztosan érkező novemberrel! Jöjjön a Köpönyeg.hu előrejelzése! 

ősz, napsütés, falevél, erdő, időjárás
Meseszépnek ígérkezik az idei utolsó októberi hétvége! (Fotó: Unsplash – Képünk illusztráció)

Szombaton nyugaton, északnyugaton erősen, máshol változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. A DK-i szél továbbra is élénk lehet, ugyanakkor a 19-20 fok körüli maximum kellemes időt ígér.
Vasárnap többnyire gyengén felhős idő várható, bár északnyugaton helyenként erősebb felhősödés is előfordulhat. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél általában enyhe marad. A hőmérséklet délután 16 és 22 fok között mozog.
Hétfőn napközben továbbra is változóan felhős időre számíthatunk. Csapadék nem várható, és a hőmérséklet kellemesen alakul, napközben 20 fok körüli értékekkel.
Kedden gyengén felhős idő lesz, és több órás napsütésre is lehet számítani. Ugyanakkor néhol előfordulhat szitálás vagy gyenge eső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek