Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.10.

Előkerült a múlt héten eltűnt magyar kisfiú: Hátborzongató dolgot mesélt az anyukájának arról, hol volt

Fogvatartották a szeptember 30-án eltűnt Sallai Szebasztián Józsefet - állítja az édesanyja. A kisfiúnak sikerült megszöknie a faddi családi házból, majd az édesanyjának azt állította, hogy patkánnyal dobáltálták, fát vágattak vele és veréssel fenyegették.

Sallai Szebasztián egy ideje az egyik szekszárdi lakásotthon lakója. Mint arról a Bors beszámolt, szeptember 30-án egy társával együtt eltűnt. Egy hét után azonban az eltűnt kisfiú előkerült, majd egy hátborzongató magyarázattal szolgált az édesanyjának. Budi Angéla most részletesen beszámolt a Borsnak arról, hogy miről számolt be neki a gyermeke. 

eltűnt kisfiú
Szebasztián
Fadd
Szekszárd
Az eltűnt kisfiú megkerült  Fotó: Olvasói

Angéla elmondása szerint Szebasztián egy társával megbeszélte, hogy elmennek Szebasztián édesanyjához Faddra, ám végül nem ott kötöttek ki, hanem a másik gyermek ismerőseinél. Először megígérték, hogy a nap folyamán valóban elviszik a fiút Angélához, de ezt nem tették meg, hanem egy hétig fogvatartották. Legalábbis ezt állítja Szebasztián és Angéla.

Az eltűnt kisfiú a szökése után elárulta anyjának, hol volt

Az anya meggyőződése, hogy gyermekét a fogvatartók kegyetlen bánásmódban részesítették. A nő mindezt a közte és a fia között történt Messenger-hangüzenetváltásokra alapozza. Angéla a fia hangjegyzeteinek egy részét szerkesztőségünknek is továbbította.

Amikor a férfi összeveszett a barátnőjével, kiborított egy homokkal teli cserepet. Ezután felszólított, hogy takarítsam fel, mert ha nem teszem, szétüt

 – mondja a kisfiú az édesanyjának, majd a gyermek megerősítette azt, amit Angéla másoktól hallott, mely szerint Szebasztiánt dolgoztatták is.

eltűnt kisfiú
Szebasztián
Fadd
Szekszárd
Angéla magához szeretné venni a fiát  Fotó: Olvasói

 A gyerekemmel fát vágattak és keményen dolgoztatták. A teljes megalázása érdekében még egy patkánnyal is megdobták

– állítja Angéla.

A gyermeknek végül az ablakon át sikerült megszöknie.

Az édesanya a Ripostanak elmondta: október 9-én, szerdán bemegy a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen gyermeke állítólagos fogvatartói ellen.

A kisfiút a megkerülése után visszavitték a lakásotthonba, ahová a körülményei miatt került be eredetileg. Angéla bízik benne, hogy hamarosan végleg hazaviheti a fiát.

Szeretném tisztességgel nevelni a saját gyermekemet. Tudom, hogy a legjobb helyen nálam lenne! Mindent elkövetek, hogy visszakapjam.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek