INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.10.22. 16:00

Ez meg mi a franc? Döbbenetes égi jelenséget vettek videóra a Balaton felett - videó

A kommentelők hosszú ideig próbáltak találgatni, hogy mit láthatnak a felvételen, egyelőre nem lehet pontosan tudni, de az biztos, hogy eléggé megdöbbentő látvány nyújt. Az égi jelenséget Balaton felett rögzítették.

„Te jó ég, mi lehet ez?” - kérdezték azok a kommentelők, akik látták az Időkép hétfői (október 21.) Fonyódnál lévő, a Várhegy kilátó ÉK-i gyorsított kamerafelvételeit. Elsőnek semmi furcsa nem látszik, ám később este nyolc óra után megjelenik valamilyen fényes gömb a dombok mögött, ami szélsebesen nőni kezd. Mintha belépne a légtérbe, majd óriásira nőne és végül eltűnne a szemünk elől az égi jelenség.

égi jelenség
A titokzatos égi jelenség sokak fantáziáját felkeltette  Fotó: Időkep.hu

Vajon mi lehetett a titokzatos égi jelenség? 

A kommentelők azonnal találgatni kezdtek a hatalmas tűzgömbbel kapcsolatba, többen állítják: ez csak a Hold, ami a felvétel gyorsítása miatt hat gyorsan mozgónak és fényesnek.

Az elképesztő jelenséget ezúttal Tímea szúrta ki, aki azonnal rögzítette is a képernyőképet, amit végül megosztott a Facebookon.

Hát azt tudtam, hogy a Nap nem lehet, mert ugye este és sötét van. Mivel az eget, a csillagokat és a hold járását is rendszeresen figyelemmel kísérem, tudtam, hogy múlt héten volt valamikor telihold. Ezért ezt is kizártam, mivel a felvételen egy teljesen kerek, sárgás, tűzgömb szerű volt látható.

- fejtette ki a hölgy, aki arról is beszélt, hogy olvasta, hogy egy üstökös tartózkodik a Föld közelében és esténként látható, de szerinte a mérete miatt kizárt, hogy ezt vette fel

„Tehát mindent kizártam, így maradt a nagy kérdés, hogy mégis mi a fene ez?!” - zárta megoldás híján. 

A kommentelők így is kötötték az ebet a karóhoz:

Ez a telihold lesz, tisztán látszik

 - írta az egyikük. Azonban mások ezt elég furcsának találták, mondván, hogy már nem volt telihold, ugyanis az fogyóban volt...

Te mit gondolsz, mit kaphatott lencsevégre a kamera?

Itt tudod megtekinteni a videót:


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek