BIZARR

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.09.14.

Baljós pillanat: izzó gömb alakú UFO-t örökített meg egy férfi a szelfijén - Fotó

Ez lehet a történelem első földönkívüliekkel elkészített szelfije.

A brazil UFO-kutató és szerző, Edie Meireles által 2011-ben készített felvételeken egy tökéletesen gömb alakú, látszólag sárga leszállófényeket árasztó UFO látható. A szelfi még a kutatókat is meggyőzni látszik a földönkívüliek létezése kapcsán.

 

A látszólagos űrhajó egy túraútvonal felett jelent meg a brazil Chapada Diamantina Nemzeti Park magasan fekvő, hűvös vízesésénél. Ha ez még mind nem lenne elég hátborzongató, Meireles saját elmondása szerint Dél-Amerika egyik legfestőibb ökológiai rezervátumában történt észlelésének álruhás katonák rajtaütése vetett véget.

Meireles a szomorú végkifejlet ellenére is egy nyilvános posztban dicsekedve elevenítette fel, hogy az ő kandi fotói az egyetlen szelfik egy repülő csészealjjal, amik eddig a történelem során elkészültek.

A szkeptikusok a közösségi médiában azonban azt állítják, hogy a képek könnyek lehetnek hamisítványok. A találgatások szerint magasba tartott gyertyától kezdve, az égi lámpásokon át, egészen a manipulált fotóig bármi lehet a magyarázata a fénylő jelenségnek a szelfiken.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek