Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.28. 17:51

Dömötör Csaba: a Tisza Párt képviselői szavazataikkal az európai néppárti irányvonalat követik az LMBTQ-ügyben is

Dömötör Csaba új poszttal jelentkezett.

Dömötör Csaba a legújabb posztjában egyebek között elárulta azt is, hogy a Tisza Párt képviselői Strasbourgban megszavaztak egy olyan előterjesztést, ami alapján több pénzt kellene biztosítani az LMBTQ-propagandára.

Dömötör Csaba / Fotó: Ripost

A politikában fontosak a szavak, de ennél is fontosabbak a tettek. Ezek leggyakrabban szavazatokon keresztül mutatják meg magukat. Így van ez a Tisza Párttal is.

Magyar Péter ugyan nem vett részt a múlt heti plenáris ülésen, így a szavazásokon sem, de a képviselőtársai igen. S ha már ott voltak, most is „egyfajta kötelességüknek” érezték, hogy kövessék az európai néppárti irányvonalat. Nem csak a migrációs paktum, hanem az LMBTQ ügyében is.

Ez egész pontosan azt jelenti, hogy Strasbourgban megszavaztak egy olyan előterjesztést, amely alapján több pénzt kellene biztosítani az LMBTQ-propagandára.

A megszavazott rész úgy fogalmaz, hogy elegendő uniós támogatást kell biztosítani az LMBTIQ+ jogok védelmének előmozdításához, és tovább kell erősíteni a civil szervezetek és újságírók ezzel kapcsolatos munkáját.

Egy másik szavazatukkal kiálltak amellett, hogy továbbra is tartsák vissza a Magyarországnak járó uniós forrásokat. Szavazataik így egy eléggé egyértelmű Tisza-politikát rajzolnak ki: az elosztásról szóló migránspaktumra mehet több pénz, az érzékenyítésre mehet több pénz, Magyarországra viszont ne menjen.

A tiszás képviselői névtáblák lehet, hogy újak, de amit látunk, az ugyanaz a régi liberális lemez. Hiba nélkül vették a momentumos stafétabotot.

– írta Dömötör Csaba.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek