Létrehozva: 2024.10.03. 18:10

Budavár: Elcsaklizták az újonnan választott polgármester székét

Elcsaklizták Böröcz László újonnan választott fideszes polgármester székét, mutatjuk, ki volt a "trónbitorló"!

Ilyet még nem láttál! Hiába távozott a botrányokról elhíresült V. Naszályi Márta Budavár önkormányzatának éléről, mégsem foglalhatta el a polgármesteri széket azonnal Böröcz László, az újonnan megválasztott fideszes kerületvezető. A polgármesteri szék ugyanis már foglalt volt.

budavár
Budavár új polgármestere, Böröcz László nem foglalhatta el azonnal a székét Fotó: MW

A "trónbitorló" láthatóan jól érezte magát a kerület első emberének székében. Komoly tekintettel mérte fel a szobát, forgott a széken, méltóságteljesen kinézett az ablakon, hogy lássa a hozzá tartozó városrészben zajló életet. Ez láthatóan tetszett neki, mert mosollyal az arcán megállapította, hogy minden rendben van. Méltóságteljesen engedte, hogy Böröcz László maga elé engedve kísérje végig ajtóról-ajtóra, mint egy tökéletes személyi titkár. Böröcz egyébként maga döntött úgy, hogy nem ő ül bele elsőként a székbe, hanem Márk

Rendhagyó vendég járt a hivatalban Fotó: Arpad Foldhazi

Mint kiderült, az újonnan megválasztott fideszes polgármester Márkkal a budavári közösségek építésekor találkozott, és a fiú fiatal kora ellenére is igen jártasnak bizonyult a helyi közéletben. Mint fogalmazott Böröcz:

Márk már ötödikes általános iskolás, amikor találkoztunk tavasszal a Batthyányi téren, még negyedikbe járt, de nagyon lelkes volt, a kampányban is segített a standolásnál. Úgyhogy én akkor személyesen megígértem neki, hogy ha megválasztanak az önkormányzati választáson a kerületiek, akkor ő lesz az első, aki beülhet a polgármester székébe. Számos rejtett kincsét ismeri városunknak. Arra kért akkor, hogy ha bizalmat szavaznak nekem a kerületiek, ő lehessen az első, aki kipróbálja a polgármesteri széket. Öröm volt ismét találkozni vele, hogy ígéretemet betarthassam.

A különleges vendég székfoglalóját itt nézheted meg:

 

Budavár: V. Naszályi viszont nem tartotta be ígéretét

Budavár új testületének alakuló ülésén, október 3-án Márk már nem vett részt, a kerületet az eredeti tervek szerint Böröcz László vezeti. Érdekesség, hogy V. Naszályi Márta korábbi polgármester, Böröcz-cel ellentétben, nem tartotta be ígéretét. Felvette ugyanis képviselői mandátumát, annak ellenére, hogy a választások előtt úgy nyilatkozott: ha veszít, akkor visszavonul a politikától. Ez egyébként a baloldalon belül konfliktust is okozott. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek