INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.10.18. 06:00

Átok tette tönkre Tamara életét – hátborzongató, miként derült fény az igazságra – fotó

Éveken át rombolta a saját életét egy érdi anyuka úgy, hogy nem is sejtette. Tamara kezei közül kicsúszott az élete, a párkapcsolata széthullóban volt, amikor egy rituáléval megfejtette, hogy egy sötét, generációs átok miatt kellett szenvednie.

Sokan megriadnának tőle, amit egy érdi anyuka tapasztalt. Tamarát eleinte tenyerén hordozta az élet: boldog volt, születtek gyerekei és a szerelem terén is megnyerte a lottó ötöst. Mígnem mintha egy sötét burok telepedett volna rá, és a 46 éves nő úgy érezte: már árnyéka önmagának, szenved. Éveken át repedezett lelke, mígnem a csodákra képes zalaegerszegi mágus megfejtette: egy átok telepedett rá.

Az átok miatt az érdi nő szenvedett, az élete széthullóban volt /
Egy átok miatt az érdi nő szenvedett, az élete széthullóban volt (Képünk illusztráció)   Fotó: Shutterstock

Veleszületett átok?

Az anyuka mindig is racionális volt, és próbálta megfejteni, mégis miért kerül a válás közelébe a férjével, és mit rontottak el. Idővel a spiritualitás felé fordult – és kétségbeesetten kért segítséget 2024 januárjában Illy Roland Tamástól. A férfi fejtette meg, miért kezd félresiklani a nő élete!

„Erőteljes hiányérzete volt, mígnem azt vette észre, hogy teljes mértékben elveszítette önmagát. Már semmi nem tudott örömet szerezni neki. A családja nem értette, mi lehet a gond. Napról napra elveszítette a reményt. Amikor tükörbe nézett, mintha nem önmaga nézett volna vissza rá. Rettegett, hogy a férje el fogja őt hagyni, mert már nem a régi önmaga!” – kezdte el mesélni a Ripostnak a mágus, aki a különleges képességét hívta segítségül, és visszatekintett a nő múltjába.

A látó állítja, utazott Tamara gyerekkorában, egészen a csecsemőkorig jutott el, amikor szembesült vele: generációs átok üldözi Tamarát!  

Az apja és az ő felmenői között alakult ki egy blokk, ami kihatott az ő életére is! Apai ágon a férfiak mindig egy női energiájú szerepbe kellett beálljanak, mert nagyon erős nőket választottak maguk mellé. Tamara a házasságában is hasonló energiájú férfit választott, akit tudat alatt a saját akarata szerint formált olyanná, amilyennek ő látni akarta: egy nagyon erős, teherbíró férfivé, aki kvázi minden szavát követi, akinek dirigálhat. Ez a tudatalatti viselkedése Tamarát egyfajta átokként sújtotta

 – mutatott rá a mágus, aki szerint épp időben tudta meg az érdi nő, hogy generációs átok sebezte meg az életét.

Rituálé győzte meg

„Hiába működött a kommunikáció és volt közös érdeklődés, a nő túlzott akarata miatt menekültek egymás elől, ha az érzelmekről, vagy az intimitásról volt szó! Elhidegültek egymástól” – folytatta a mágus, aki egy rituáléra kérte meg Tamarát, amiből a nő is látja, amit ő.

Megkértem Tamarát, hogy az általam elmondott módon égessen el egy fekete gyertyát. A gyertya leleplezte, ahogy a férfi próbál kikúszni a kapcsolatból, ő pedig a hátán állva ezt blokkolja és dirigál neki! Ez hatalmas felismerés volt Tamarának, rájött, mit rontott el

 – mondta Tamás, akinek az érdi nő elküldte az olvadt gyertyáról a képet.

Mutatjuk!

A mágus szerint az olvadt gyertya megmutatta: felül a vékony rész Tamara, aki dirigál, alul a férje menekül a kapcsolatból /
A mágus szerint az olvadt gyertya megmutatta: felül a vékony rész Tamara, aki dirigál, alul a férje menekül (két kar, középen fej) a kapcsolatból / Fotó: Ripost olvasó

A férfi nyolc hónapon át küzdött Tamarával közösen, hogy az átok megszűnjön és a szerelem újra visszataláljon hozzá, és megmeneküljön a férjével közös élete. „Helyre akarta hozni a kapcsolatát a felismeréssel. Saját magát és a kapcsolatát átkozta, de ezt feloldottuk és most már újra egymásra találtak! Segítségemmel a tudatosság egy magasabb szintjére lépett és mindig meg tudja találni a mindennapokban azt az esszenciát, ami segíti az életében!” – zárta szavait a mágus. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek