Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.09.25. 19:00

Üstökös száguld Magyarország felett, a fényéből megtudhatod a jövődet

Szerencsét, különleges üzenetet is jelenthet a hiedelem szerint, ha ilyen égitestet pillantasz meg az égen. Hamarosan egy ritka üstökös fog ragyogni az égbolton, amely a mágus szerint akár sorsfordító változást is hozhat az életedben.

Szeptember végén sokakra rámosolyoghat a szerencse, ha sikerül jó helyen és jó időben lenniük. Különleges égi eseménynek lehetnek szemtanúi: 80 ezer éve nem látott üstökös száguld el hamarosan az éjszakai égbolton, ami Illy Roland Tamás mágus szerint jókora adag pozitív energiát hoz majd magával. Szerelem és siker is érhet minket, csak hagyni kell, hogy az üstökös fényének átadd magadat!

üstökös
Üstökös válthatja valóra a szerelmet  Fotó(illusztráció): Shutterstock

Sorsfordító üstökös?

A Tsuchinshan-ATLAS üstökös először az északi féltekéről repül el a Földről is látható szögben, mindössze néhány fokkal a keleti-délkeleti horizont felett. A csillagászok szerint az üstökös érkezése a Föld felé szeptember 27-én fog megtörténni, és az október 2-ig lesz majd látható – Magyarországon szeptember 30-án, hétfőn észlelhetjük, majd október 12-én is fel fog tűnni. Akinek sikerül elcsípnie, neki üzen az univerzum

Tamás mágus szerint aki az üstököst látni fogja, erős égi üzenet hullik rá, amely segíti a kívánsága beteljesülését! Ha látjuk az üstökös fényét, két dolgot érdemes ilyenkor megfigyelni. 

Emlékezzünk rá, hogy az üstökös érkezése előtti pillanatban, és közben mi járt a fejünkben, mert jelentősége lesz. Ilyenkor erőteljesebben tudnak nekünk üzenni az égiek, és segítenek a gondolatainkat, vágyainkat beteljesíteni. A belső hangunk, intuíciónk – amely a lelkünk része -  ilyenkor felerősödik, és a későbbiekben az üstökös ereje segít az életünk bonyolult kérdéseit megválaszolni. A belső hangunk – amely a lelkünk része – erőteljes útmutatást tud nyújtani az életben, ha üstököst látunk.

– mutatott rá a mágus, aki szerint ebből tudhatod: eljött a te időd, a sorsod beteljesülhet. 

Olvass a jelekből!

Az óránkon lévő számjegyek is segítenek az univerzum üzenetét megfejteni. „Kémleljük az óránkat az üstökös megpillantásakor! Fontos üzenete van, mikor száguld el az égbolton. Jegyezzük az időpontot, mert később annak is lehet lesz jelentősége. Ha az időpontot a továbbiakban beépítjük az életünkbe, a fontos dolgokat ahhoz az órához kötjük, vagy csak az időpont számjegyeivel tervezünk – találkozó, munkahelyi feladatok elvégzése –, akkor nagyobb eséllyel szerencsésebben végezzük azokat – fejtette ki a szakember.

Az üstökös emellett a kívánságainkat is teljesítheti, ráadásul Ámor nyilát is elhozhatja: 

Kívánjatok az üstököskor, mert az energiák erőteljesen segítik a beteljesülését! Az igaz szerelemre várók is boldogok lehetnek, ha sikerül meglátniuk az üstököst, mert ez egy jel számukra, hogy a közeljövőben rájuk talál az igaz szerelem! Az üstökös után akár a szerelem, akár az új lehetőségek hirtelen, váratlanul fognak majd az életükbe érkezni.

A mágus azzal fejezte be, hogy ha megpillantod az üstököst, ne várd görcsösen tőle a változást, egyszerűen add át az irányítást az univerzumnak, mert ezzel jelzed a csillagok felé, hogy készen állsz a változásra. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek