A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.09.04.

„Tele van a város ilyen semmirekellőkkel” - Rajzszögeket szórtak szét egy szegedi játszótéren, hogy elijesszék a gyerekeket

A helyiek egy kisebb vödörnyi adagot szedtek össze az egyik játszótéren teljesen új rajzszögekből. Valaki egyértelműen szétszórta azokat, vélhetően azért, hogy a gyerekeknek ne legyen kedve többet kimenni a labdázni és önfeledten játszani.

„Valaki direkt szétszórta őket” – kezdte lapunknak C. Ágnes. Az asszony Szeged egyik közösségi oldalán tette közzé azt a figyelmeztetést, melyben elmondja, a Bartók Béla téren a felújított játszóteret tele szórták rajzszögekkel. A legtöbbet a kosárlabdapályán találtak és szedtek össze, éppen ezért elképzelhető, hogy a tettes a számára hangos labdapattogtatást akarta megszüntetni.

Jól látszik, hogy a cipő sem véd meg biztosan a rajzszögektől, főleg nem ekkora mennyiségtől  Fotó: olvasói

A helyiek szerint ez már korábban is előfordult, miután egy idős "úr" fenyegetőzött az egyik térre néző ablakból...

 - folytatta Ágnes, aki elárulta, hogy a téren van egy írószerbolt és szerinte ott vette a rajzszögeket a tettes. 

„A játszótéren lévő pálya, ahova a rajzszögek ki voltak szórva nyitott. Az én másfél éves gyerekem is többedmagával beszaladt oda. Teszem azt elesik, beletérdel a rajzszögekbe, ami az ízületig hatol, mehetünk a sürgősségire, tetanus stb. De egy kisgyerek arccal is képes elesni egy sima szaladgálás során. Annak a következményeit már a fantáziájára bízom... Szóval igen, felháborít és sajnos tele van a város az ilyen semmirekellőkkel."

Jókora mennyiséget szétszórtak  Fotó: olvasói

A helyiek szerint az a problémája a rajzszögmumusnak, hogy a gyerekek hangosak és pattogtatják a labdát. 

A gyerekek játszanak a játszótéren, pattog a labda, kiabálnak, lehet, hogy estefele is. Gondolom zavarja, de az ilyen ember ne költözzön a belvárosba. Most, hogy felújították a teret és a pályát, nyilván megint több gyerek jár oda, ahogy régen is és nem a hajléktalanok múlatják ott az időt a saját fekáliájukban fetrengve.

- vélekedett Ágnes, aki arról is beszélt, hogy egy kamerarendszer nem változtatja meg az ilyen elmebeteg embereket, de talán távol tartaná őket….



 



 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek