Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.26.

Dühkitörések, hiszti: kiderült, mi Magyar Péter gyenge pontja, ezt nem tudja elviselni

A baloldali politikus több interjút is adott az elmúlt napokban. Ismét bebizonyosodott, hogy Magyar Péter bizonyos helyzetekben nem tudja türtőztetni magát.

A baloldali messiás szerda este az ATV stúdiójában volt látható, csütörtök reggel pedig a közmédiának adott interjút. Magyar Péter mindkét helyen remegő hangon, dühkitörések közepette reagált a női műsorvezetők kérdéseire. Az ismét bebizonyosodott, hogy Magyar nem bírja elviselni, ha kínos kérdéseket tesznek fel neki, de azt sem tolerálja, ha nem arról beszélhet, amiről ő akar. 

Magyar Péter Tatabányán (7)
Magyar Péter imád beszélni és szónokolni. Azt azonban már kevésbé élvezi, ha kényes kérdésekkel szembesítik a valósággal Fotó: Flajsz Peter / 24 Óra

Egy biztos: a Facebook live-ok monológjai sokkal jobban fekszenek Magyar Péternek, mint a beszélgetős műsorok. Az előbbiben ugyanis arról beszélhet, amiről csak akar, nem "provokálják" kellemetlen kérdésekkel és a hazugságok tömkelege is belefér a mondandójába. 

Az ATV-ben ezúttal nem hagyta el a stúdiót, de többször fennhangon rászólt a műsorvezetőre, hogy most már beszéljenek arról, amiről ő akar. Szöllősi Györgyi azonban nem hagyta magát, és több kérdést is feltett arról, hogy Magyar Péter mit gondol egykori szerelme, Vogel Evelin állításairól

A baloldali politikus egyre kevesebb türelemmel viselte a kényelmetlen szituációt:

  • rendszerint belevágott a műsorvezető szavába;
  • utasítgatta őt;
  • sóhajtozott.

A válaszokat azonban nem tudta elkerülni, így például beszélnie kellett arról is, hogy miért nevezi a közvetlen kollégáit rendszeresen hülyének és agyhalottnak. 

Nem tudom, hogy kinek mi köze van - a kollégáimon kívül -, hogy mi hogy beszélünk egymással...

Magyar Péter tehát ekkor sem tagadta a Vogel Evelin által elhangzottakat. 

A köztévében is összevissza beszélt

A hamarosan megalakuló fővárosi közgyűlésben 10 képviselője lesz Magyar Péter pártjának. A közmédia a párt budapesti listavezetőjét szerette volna ennek kapcsán kérdezni, azonban a párt ragaszkodott ahhoz, hogy Magyar Péter szerepeljen. A fővárost érintő ügyekről Magyar Péter a M1 televízió és a Kossuth rádió csütörtök reggeli műsoraiban aztán nem sokat beszélt, néhány konkrétum említése mellett próbált keresni „egy tágabb kontextust”, így beszélt például a vidéki szülészetekről, vagy Göd és Paks városok helyzetéről. 

A pártelnök vagy nem válaszolta meg a neki feltett kérdéseket, vagy csak nagyon szűkszavúan vetett oda valamit a műsorvezetőnek. 

 

Vogel Evelin Magyar Péternek: engem már nem tudsz megijeszteni

Az Indexen megjelent botrányos interjú után Magyar Péter vádaskodva reagált az elhangzottakra, amire Vogel Evelin egy Instagram-bejegyzésben írt választ: 

Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy hogy ilyeneket állít majd rólam. Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék... Apropó: Arról miért nem írtál, miként fenyegettetek Márkkal? Arról miért nem beszélsz, hogy mi történt, amikor elmentem hozzád a cuccaimért? Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz? Miért nem írsz arról, hogyan mentél el anyukámhoz, hogy rajta keresztül gyakorolj nyomást rám? Engem többé már nem tudsz megijeszteni!

Magyar Péter egykori barátnőjének vallomásáról készült videónkat itt tudod megnézni:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek