Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
dosszié ikonMagyar Péter
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.26.

Magyar Pétert már a harmadik nő vádolja agresszióval - videók

Megszólalt az exfeleség, az egykori barátnő és a randipartner is. Lényegében mindhárman azt állítják: Magyar Péter egy nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő agresszív ember.

Magyar Péter egykori szerelmei sorra állnak a nyilvánosság elé, és mindannyian ugyanarról számolnak be: a baloldal "messiása" egy nárcisztikus személyiségű erőszakos és agresszív ember, aki nem tűr ellentmondást. Az elmúlt fél évben könnyek között beszélt erről a volt felesége, az exbarátnője és egy randipartnere is. 

Magyar Péter
Magyar Péter szerelmi élete igen viharos, az exei szerint a politikus gyakran erőszakos és agresszív.

1. Az exfeleség

Varga Judit fél évvel ezelőtt adott interjút Hajdú Péternek. A volt feleség ennek során felidézte, állandóan attól kellett tartania, éppen milyen hangulata van az agresszív Magyar Péternek. A volt igazságügyi miniszter rettegett attól, hogy akkori férje nem fogja abbahagyni az abúzust, sírva mesélte el: Magyar Péter egy alkalommal kiment a szobából, elment a konyhába egy késért és azzal járkált a lakásban.  Ez épp akkor történt, amikor a szülei náluk vendégeskedtek. 

De olyan eset is volt, amikor a három gyermekeik szeme láttára zárta be egy szobába, ahonnan 11 éves fiuk engedte ki. 

Ezután elkezdett kiabálni a gyerekeinek, hogy szabadítsák ki: „A nagy fiam hozott egy kulcsot, akkor még csak tizenegy éves volt, és ő szabadított ki. Minden gyerek emlékszik még erre a jelenetre”. Varga Judit elmondása szerint Magyar egy idő után elkezdte ugyanazt csinálni az éppen serdülő korba lépő fiával, mint vele „hogy nem tudott a gyerek úgy viselkedni, olyat mondani, hogy ne kapja ugyanazt a verbális abúzust az apjától”.

Varga Judit egyik legfájóbb emléke az volt, amikor, első szülése után nem tudott betelni gyermekük látványával és ennek az érzésének hangot is adott, de Magyar csak annyit felelet: „Mi van, nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot? Nem jártál nyelvtanórára? Szövegértési problémáid vannak?”.

Varga elmondása szerint ettől teljesen összetört és sírni kezdett, a férje pedig erre azt reagálta, „Sírjál, majd elmegy a tejed”.Varga Judit fejében végül 2020 őszén fogalmazódott meg véglegesena válás gondolata, amikor egy könyvet kapott a narcisztikus egyénekről egy idős pszichológustól a parlament folyosóján. 

2. A volt barátnő

Megtörte a csendet Vogel Evelin is, Magyar Péter egykori barátnője. Az Indexnek adott exkluzív interjúban arról is beszél a fiatal nő, hogy volt olyan pillanat, amikor félt Magyar Pétertől. Az egykori barátnő által elmondottak sok esetben összecsengenek azokkal a vádakkal, amiket Varga Judit fogalmazott meg.

Vogel Evelin arról beszélt, hogy hosszú évek óta ismerte Magyar Pétert, de tavaly jöttek csak össze. Pár hónapig minden rendben volt, aztán kezdtek megváltozni a dolgok. Egy szakítás után Magyar Péter mégis megkérte a kezét, amire Vogel nemet mondott. Ezután a következő év februárjában találkoztak újra, amikor Magyar Péter a nyilvánosság elé állt. Vogel Evelin azt mondta a portálnak, hogy szerinte egykori kedvese azért adott interjút a Partizánnak, mert nem maradt veszítenivalója, szerinte Magyart a bosszú motiválta. Az év eleji kampányidőszakról is mesélt Vogel Evelin. 

A feszült időszakra úgy emlékszik, hogy ő volt az, akin lecsapódott Magyar Péter dühe és elégedetlensége. 

Hozzátette:

nehéz eset volt, és amit mondott, a visszajelzései negatívak voltak, mindenki, aki neki dolgozik, rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott. Nagyon sokszor ezt mondta, és valójában az én munkámat is leszarozta.

Evelin emlékei szerint akkoriban romlott el a viszonyuk, és ezért nem is kísérte el párját az országjáró körútra. Ennek apropóján egy veszekedésüket is felidézte a pártelnök volt kedvese, és elmesélte, hogy míg gyermeke az autóban ült, Péterrel a kocsi mellett összeszólalkoztak, és a férfi egyre agresszívabban viselkedett.

Elkezdett velem úgy üvöltözni az utcán és közben közeledni felém, hogy – nem szeretném túldramatizálni a helyzetet, de – ott megijedtem, fenyegetve éreztem magam és féltem. És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam, vagy csak később. Mindenesetre láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír

– emlékezett vissza Vogel Evelin, aki akkor kételkedni kezdett, hogy folytassa-e a kapcsolatát Magyarral. „Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel, és miért áldozom fel. Mi a cél valójában? Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor én nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm szépen” – fogalmazott a politikus volt barátnője.
Vogel számára az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Magyar Péter a választások előtt pár nappal azt mondta neki, hogy nem bánja, ha együtt maradnak, de szakíthatnak is, mivel ő ebben a pozícióban minden nőt megkaphat Magyarországon. A fiatal nő a szakítás mellett döntött, Magyar ennek ellenére arra kérte őt, hogy a választásokig csináljon úgy, mintha együtt lennének.

"Az emberek nem jól látják, hogy kicsoda Magyar Péter"

- jelentette ki határozottan a fiatal nő, aki arra azonban nem mert felelni, hogy szerinte milyen valójában Magyar Péter... 

3. A randipartner

A Tényeknek adott exkluzív interjút pár héttel ezelőtt az a nő, aki azt állította, hogy Magyar Péter erőszakoskodott vele. A nő először egy Facebook-posztban osztotta meg a vele történteket, majd később a TV2-nek is beszélt a sokkoló élményéről. 

Rám feküdt, és akkor mondta, hogy... most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

– idézte fel a Tényeknek a történteket az érezhetően még most is megrendült nő. A magát Laurának nevező áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus fiatalkorúakat zaklathatott, illetve egy férfitől elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott. A nő kísértetiesen hasonló tapasztalatokat élt át.

Elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre. Luxuséletet kínálva, például jachtozós képekkel kábította a gyanútlan hölgyeket.

Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját
– emlékezett vissza Laura a megrázó részletekre. Az interjúban azt is elárulta, hogy a személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún 

Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. 

Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfival. Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan próbálta kényszeríteni, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

A sértett férfi megfenyegette a nőt, hogy töröljön minden bizonyítékot a történtekről. Hogy ezt tényleg megtette-e, arról sejtelmesen csak annyit felelt: néhányat azért megőrzött.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek