Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.20. 16:00

Ilyen időjárás vár rád a hétvégén, az árhullám levonulására még várni kell

Ha most nem élvezed ki a jó időt, hatalmas hibát követsz el! Még egy utolsó lehetőséget kínál a időjárás.

Igazi álomba illő időjárás következik a hétvégén az indián nyár kegyes lesz a kirándulni vagy utazni vágyókhoz. Szikrázó napsütés, varázslatosan színpompás kora őszi idő várható, hiba lenne otthon gubbasztani ilyen időjárás közepette!

időjárás
Kellemes időjárás elé nézünk (Fotó: köpönyeg.hu)

Az égiek igazán kitesznek magukért, hiszen sem szombaton, sem vasárnap nem kell esőtől tartanunk. Vízből egyébként is jutott elég a napokban, legalábbis a Duna mentén élőknek. Az északkeleti szél enyhe marad, éppen annyira, hogy a budapesti 24 fokot, illetve az országosan 21 és 26 fok között alakuló hőmérsékletet kellemessé tegye. Magyarán, tökéletes idő ígérkezik a szabadtéri programokhoz. Hiba lenne kihagyni ezeket, mert októberben folyamatos lehűlésre kell számítani és már novemberben beköszönthet a tél az időjósok szerint. 

Időjárás: Fronthatástól sem kell tartanunk

Igazi felüdülés lesz, számottevő fronthatás nem terheli majd szervezetünket szombat-vasárnap. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak, jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani. A legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik – írja a köpönyeg.hu.

A dunai árvíz szombat reggel tetőzik Budapestnél

időjárás
A mostani árhullám rekordközeli, az időjárás pedig kegyes hozzánk (Fotó: Ripost)

A katasztrófa turizmus is belendült a Duna mentén, a szép idő és a programok között talán most ez a legnépszerűbb, noha nem kevés veszélyt rejt magában, így a hatóságok óva intenek mindenkit ettől. Várhatóan már szombat reggel fog tetőzni a Duna vízszintje Budapestnél, az ár pedig hosszan tartó lesz. Így minden bizonnyal csak a jövő hét közepén vonul le, addig csodálhatjuk még a természet erejét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek