INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.20. 06:30
Módosítva: 2024.09.20. 07:36

Lesz egy kis plusz a hét utolsó napjának időjárásában

Olyan idő jön, aminek egész nyáron örültünk volna!

Az elviselhetetlen, tartósan 35 fok feletti csúcshőmérsékletekkel sokakat kikészítő nyár után úgy tűnik, némi indián nyárral igyekszik kárpótolni bennünket az időjárásfelelős. A 24-25 vagy éppen 26 fokos maximumokkal kísért kellemes, csapadék nélküli csütörtök időjárását a többség elfogadta volna nyárra, de azért most is jólesik ez az idő. Ráadásul, ha lehet hinni a prognózisnak, akkor a hét utolsó napjára lesz egy kis plusz az időjárásban!

(Fotó: Pexels/Matt Bignon – Képünk illusztráció)

A Köpönyeg.hu meteorológiai portál előrejelzése szerint mesés időjárás várható a hétvégén. Ráadásul a korábban ígért 26 fokos maximum helyett most már 27 fokos csúcshőmérsékletet jósolnak vasárnapra! Jöjjenek a részletek! 

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, csak kevés felhő lesz az égen. Nem várható eső. Az északkeleti, keleti szél megélénkül. Kellemes 20-26 fokos kora őszi meleg valószínű.

Szombat hajnalban a szélcsendes területeken pára és köd alakulhat ki, ezt követően többnyire napos, száraz időre lehet számítani. Az északkeleti szél jellemzően mérsékelt marad. 21-26 fokos vénasszonyok nyara jellegű időnk lesz.

Vasárnap gyengén felhős, napos és száraz idő várható, a légmozgás gyenge marad. A hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul, kellemesen meleg napra számíthatunk.

Hétfőn gyengén felhős, napos és csapadékmentes idő valószínű. A hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek