Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
INSIDER

Szerző IF

Létrehozva: 2024.09.15.

"Keresni fogom, ő az én fiam!" – az eltűnt Dani édesanyja nem adja fel a reményt

Hiába keltek útra a zord időjárás ellenére a keresőcsapatok, semmit nem találtak. Az eltűnt Danit, mintha a föld nyelte volna el.

Ahogy arról lapunk korábban hírt adott, a zord időjárás ellenére szeptember 14-én újra útra keltek a keresőcsapatok, hogy megtalálják a 29 éves Dusnoknál eltűnt Danit. A fiatal férfi szeptember 6-án Kalocsa és Dusnok között szállt le egy buszról, mert rosszul érezte magát. Édesanyja azonnal elindult érte, de mire odaért, Daninak nyoma veszett. 

eltűnt Dani
Hiába keresik, elnyelte a föld az eltűnt Danit Fotó:  Facebook

Egy szemtanú azt állítja, hogy látta a férfit, amint a dusnoki hídról a Vajasba ugrott, ám onnan kiúszott, felmászott a szalagkorláthoz, majd minden cuccát hátrahagyva eltűnt. A keresőcsapatok azonnal a helyszínre vonultak: egy keresőkutya a Vajas medrénél tényleg szagot fogott, ám a fajszi Duna-partnál minden nyom eltűnt. Ennek ellenére nem adták fel a keresést, további kutatásokat szerveztek, viszont az időjárási tényezők nagyban megnehezítették a keresők munkáját. 

Több polgárőr és rendőr is részt vett a keresésben Fotó: Facebook/Lesmesterek Bátyai

 A keresőcsapatok szeptember 13-án pénteken, a Facebookon toboroztak civil keresőket. Rengetegen jelentkeztek, ám hozzátették: esőben és erős szélben nem kelhetnek útnak, ugyanis gondolniuk kell az emberek biztonságára. Végül, szeptember 14-én szombaton, több szakemberrel karöltve útra keltek. 

Rengetegen keresték az eltűnt Danit

Harmincöt fővel indult a keresés. Kemény, megerőltető és nehéz terepen. Az eső sem volt kíméletes hozzánk, hideg is volt.

 – írták, majd hozzátették: közel 15 kilométeres távot tettek meg.
A kalocsai polgárőrség mellett egy gátőr, a fajszi fővadász, több tűzoltó, vízügyi szakember, egészségügyi dolgozó, rendőr illetve az érsekcsanádi, szekszárdi és tolnai polgárőrség is részt vett a keresésben. Három motorcsónak, egy drón és egy speciális mentő quad állt a segítségükre.

Az ország minden részéről jöttek. Dániel családja, iskolatársai is jöttek velünk. Szívvel-lélekkel keresték Bódog Dánielt, a 29 éves fiatalembert, sajnos eredmény nélkül. 

– folytatták.

Az időjárás ellenére újra útra keltek a keresők Fotó: Facebook/Lesmesterek Bátyai

Dániel édesanyja a saját közösségi oldalán köszönte meg az embereknek a befektetett munkát.

Sajnos, a mai keresés sem járt sikerrel. Se Danit, se más nyomot nem találtunk. Szeretném megköszönni azoknak, akik részt vettek a rossz időjárás és terep ellenére a keresésben. Hálásak vagyunk, köszönjük! 

– írta Zsuzsanna.

Az édesanya kiemelte, hogy bár több helyszínen is látni vélték Danit, mind hamis nyom volt. Kiderült: a Dunánál talált fehér telefon sem a fiatal férfié.

Még nem tudom hogyan tovább, de én biztos, hogy keresni fogom. Ő az én fiam. Továbbra is kérjük, ha valaki látja, próbálja megállítani, beszélni hozzá és hívja a 112-t! 

– zárta gondolatait. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek