Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.09.
Módosítva: 2024.09.09.

Rosszul volt, leszállt a buszról, majd nyomtalanul eltűnt a 29 éves, jóképű Dani - Fotó

Egy 29 éves, 197 centi magas srác története terjed futótűzként a neten: pénteken veszett nyoma, mára százezrek keresik.

Édesanyja vasárnap este tett közzé bejegyzést a Facebook-on, alig 10 óra alatt 18 ezren osztották máris meg. Zsuzsanna sorai megdöbbentő részletességgel áruljék el a történteket, amelyek rejtélyessé teszik az életerős és vidám fiatalember eltűnését.

"2024.09.06.-án 13 óra körül Kalocsa-Dusnok környéken eltünt a fiam"

- kezdi a bejegyzését az anya.

"Rosszul érezte magát, ezért szállt le előbb a buszról. Autóval elindultunk érte, addig telefonon tartottuk a kapcsolatot, de ott Dusnokon elveszitettük. Azóta nem érhető el. A rendőrseg, polgárőrség, a Szekszárdi Kutató- Mentőszolgálat kutyákkal és mi is kerestük/ keressük, de eddig sikertelenül" - folytatja, a bejegyzésében pedig egy friss képet is közzétett Dánielről - akit azóta a rendőrség is köröz.

Azóta a rendőrség is közzétett egy körözést: kiderült, milyen ruhákat viselt és újabb fotót tettek közzé!

 

Ismertető jegyek

"Neve: Bódog Dániel, 29 éves, 197cm magas, vékony testalkatú. Fekete pólót, fehér sportcipőt es világos rövidnadrágot viselt. Se taska, se irat, se penz nincs már nála. Elhagyta. Alkarján egyedi iránytű tetoválása van, felkar belső részén ginkó fa levele" - írja az édesanya.

 

Időközben a rendőrség is megosztotta a fiatal férfi körözését a honlapján. Az ő bejegyzésük szerint azonban 10 centivel alacsonyabb lehet, mint ahogyan azt az édesanyja állította. 186-190 centiméterről írnak. Sőt, megjegyzik: "bal alkaron iránytűt ábrázoló tetoválás, alatta rovásírás tetoválás, bal felkar részen ginkgo biloba sárga színű falevél tetoválás, jobb felkaron 3 db háromszög, hasán 3 cm-es műtéti heg."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek