Sunyi trükkökkel játszott át milliókat a haverjainak Magyar Péter

POLITIK
INSIDER

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.09.25. 06:30
Módosítva: 2024.09.25. 08:15

Kiadták a figyelmeztetést: Csupa rossz hírünk van a következő napok időjárásáról

Citromsárga riasztás, zivatar és lehűlés is várható a héten.

Szerdán a pára- és ködfoltok feloszlása után változóan felhős időre van kilátás, komoly csapadék nélkül. 22-23 fok körüli értékeket mérhetünk. A DNy-i szél megélénkül, mintegy előfutáraként a hét várható időjárásnak.

_MG_9019
Igazi őszies idő várható a hét második részében /Fotó: Matey István

Csütörtökön a hajnali pára- és ködfoltok felszállása után változóan felhős idő várható, többórás napsütéssel. Néhol eső, vagy zápor is előfordulhat. A déli, délnyugati szél sok helyen megerősödik, a Dunántúlon pedig viharos széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Csütörtökön a viharos széllökések miatt a Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. citromsárga figyelmeztetést adott ki az ország felére. Az alábbi térképen láthatjátok, hogy mely vármegyékben lesz a legerősebb a szél:

térkép
Az ország nyugati felében viharos erősségű lesz a szél /Fotó: met.hu

Pénteken fokozatosan beborul az ég, és az északi, valamint a nyugati tájakon már eső, zápor is kialakul. Estétől aztán többfelé eleredhet az eső. 22 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétvégén borongós idő valószínű többfelé esővel, záporral. Lehűlés érkezik: délutánonként már csak 15-19 fok ígérkezik - számolt be róla a Köpönyeg.hu.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek