Létrehozva: 2024.09.22. 17:30

Sokkoló látvány: pelenkába tekert férfire bukkantak a budapesti aluljáróban

A férfi magára hagyva kiabált, amikor rátaláltak. Az aluljáróban sétálókat megdöbbentette a látvány.

Hátborzongató látványra figyeltek fel a napokban a helyiek a XI. kerületben, Őrmezőnél, a helyi aluljáróban. Úgy tudjuk, hogy a járókelők ugyanis szerdán (szeptember 18.) először egy furcsa, kiabáló hangra kapták fel a fejüket, majd amikor az aluljáróban szembesültek a látvánnyal is: ott ugyanis mindenki meghökkenésére egy férfi egy szál pelenkában ordibált.

aluljáróban
Az aluljáróban lévő férfihez kihívták a rendőröket, akik a mentők segítségét kérték   Fotó: Shutterstock (illusztráció)

A szemük elé táruló látvány nem véletlenül sokkolta az embereket, ugyanis információink szerint a férfi nem csak hogy egy szál pelenkába tekerve, de egy kerekesszékben ücsörgött. Úgy tudjuk, hogy a férfi nem másoknak ordibált: nem fenyegetett vagy bántott senkit, így a járókelőkben sem félelmet, sokkal inkább aggodalmat szült a látvány. Többen úgy vélték, hogy a férfi mentális gondokkal küzdhet:

Valószínűleg szegény beteg és egyedül van. Ha pedig tolószékben ül, akkor valószínűleg mozgásszervi gondjai is vannak. Nagyon szomorú, hogy ilyen történik

 – vélekedett egy helyi asszony. Lapunk úgy tudja, hogy a férfit nem először látták errefelé: felbukkant már Kelenföld és az Etele út környékén is. Információink szerint az arra járók nem hagyták őt magára, hanem többen is tárcsázták a segélyvonalat, így nemsokára rendőrök jöttek a férfiért.

Lapunk az üggyel kapcsolatban felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik elárulták, hogy valóban történt intézkedés a bajba jutott férfivel kapcsolatban. Azt is elmondták, hogy az intézkedés után kórházba vitték:

Aznap reggel érkezett bejelentés a Tevékenység Irányítási Központhoz. A járőrök a helyszínre mentek, ott a szükséges intézkedéseket megtették, intézkedtek a férfi egészségügyi intézménybe szállításáról

 – válaszolta a Ripostnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek