Létrehozva: 2024.09.03.
Módosítva: 2024.09.03.

„A jég hátán is megélnél!” - rengeteg elismerést kap Szibilla, a tanyasi lány

Szibilla szorgosan dolgozik a 10 hektáros tanyájukon. Nem mindenki tudná utánacsinálni. A 20 éves lány nagyon hálás az olvasóinktól kapott rengeteg pozitív üzenetért.

Halász Szibilla története rengeteg emberhez eljutott: a 20 éves lány az anyukájával vezeti a 10 hektáros tanyájukat. Szibillának rengetegen beszólnak, amiért a TikTok csatornáján bemutatja a nem mindennapi életét, a Ripost cikke és videója nyomán azonban rengeteg pozitív üzenetet kap. 

Szibilla nem fél bepiszkolni a kezét Fotó: Bánkúti Sándor

A 10 hektáros területen szabadtartásban él, tehén, borjú, birka, bárány, csirke, malac, cica és kutya is. A 20 éves lány nem fél bepiszkolni a kezét a munkában és traktort is kitűnően vezet. 

Nem az a célom, hogy nagyzoljak

Szibilla kap hideget-meleget azért, amiért a nagyközönség számára bemutatja az életét, de ő igyekszik nem foglalkozni a negatív érzelmű emberekkel.

Nekem egyáltalán nem az a célom, hogy nagyzoljak, hogy egy tanyán élek és meg tudom csinálni a férfi munkát, hanem tényleg az, hogy megmutassam milyen egy paraszti élet. Arra buzdítok mindenkit, hogy, ha teheti a közelében menjen el egy tanyára és nézzen szét, simogassa meg az állatokat, ismerkedjen velük. Az állatok jók, szépek és szeretni valók

- mondta Szibilla. 

Szibilla Lujza nevű tehenükkel Fotó: Bánkúti Sándor

Minden elismerésem!

Szibilla a Ripost korábbi cikke és videója után rengeteg pozitív üzeneteket kap, amiért nagyon hálás. 

Nyugodtan nagyzolhatnál is és büszke lehet rád anyukád és te is magadra! Példakép életet élsz! 

Csak így tovább. Több ilyen típusú ember kellene. Aki beszól, az nem tudja mit beszél.

Szibilla traktort is tud vezetni Fotó: Bánkúti Sándor

A jég hátán is megélnél!

Hatalmas tisztelet a kemény munkáért és a tudásért, ami mindehhez kell; ráadásul ilyen fiatal és nagyon szép lányként.

Gratulálok kislány! Nagyon ügyes és talpra esett vagy. A negatív kritikákkal nem kell foglalkozni, aki kritizál, el sem tudja képzelni mennyi munka és lemondás jár ezzel az életformával. A jó oldalát pedig úgyis csak te érted meg.

Ügyes vagy és csak így tovább! Nem kell foglalkozni a kritikával.

Minden elismerésem! Szép vagy! Okos vagy! És nagyon dolgos! Légy nagyon büszke magadra! Ne törődj mással, csakis amit a szíved, lelked és az eszed diktál! Kívánom, hogy légy nagyon boldog!

Nézd meg a Ripost videóját Szibilláról:

@ripost.hu Szibilla az édesanyjával vezeti a 10 hektáros tanyájukat! Szibilla egy tanyán él, imádja az állatokat és kitűnően vezet traktort. #tanya #tanyasilany #allatok #szibilla #traktor #anyalanya  #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Ripost - Ripost

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek