Létrehozva: 2024.08.26.

„Egy újszülött borjú világra segítése csodálatos érzés” - a 20 éves Szibilla több száz állatot nevel a tanyáján

Szibilla az édesanyjával vezeti a több mint 10 hektáros farmjukat. A 20 éves lány imádja az állatokat és nem fél bepiszkolni a kezét.

A 20 éves Halász Szibilla az anyukája segítségével vezeti a több mint 10 hektáros tanyájukat. A csinos lány nem riad vissza attól, hogy bepiszkolja a kezét, imádja az állatokat és magabiztosan vezet traktort is. TikTok-csatornáján rendszeresen megosztja a nem mindennapi kalandjait, amiket imádnak a követői. 

Szibilla az édesanyjával, Terézzel Fotó: olvasói 

 „Egy újszülött borjú világra segítése csodálatos érzés”

Szibilla az édesanyjával, Terézzel vezeti a Nagykőrös és Kocsér között lévő tanyájukat, ahol több száz állatot nevelnek. A lánya azóta vezeti át a birtokot, mióta az édesapja és a nővére külföldre költöztek. 

Édesanyámnak van egy munkahelye is a tanya mellett, de én csak az itteni mezőgazdasággal foglalkozom. Leginkább felváltva dolgozunk, így mindketten értünk a másik munkájához, feladatához. Az elmúlt időben a TikTok lett a hobbim, igyekszem megmutatni az embereknek a mezőgazdaság szépségét. Például egy újszülött borjú világra segítése csodálatos érzés és én ezt is szívesen megosztom a követőimmel.

- mondta a Ripostnak Szibilla. 

Halász Szibilla Fotó: olvasói 

„Sosem gátolt, hogy elmondjam, mivel foglalkozok”

Szibilla férfiakat megszégyenítő módon vezet traktort és látja el az állatokat. A fiatal lány büszke rá, hogy tanyán, állatok között dolgozik. 

Ismerkedés esetén sosem gátolt, hogy elmondjam, mivel foglalkozok, szívesen meséltem róla bárkinek 

- árulta el.

Szibilla imádja az állatokat Fotó: olvasói

„Ha valamit nagyon szeretne az ember, sikerülni fog”

Ösztönözném azokat az embereket, akik még csak gondolkodnak azon, hogy mezőgazdasággal foglalkozzanak, hogy vágjanak bele! Ha valamit nagyon szeretne az ember, sikerülni fog. Akik pedig szeretik az állatokat, csak egyszerűen menjenek el egy közeli tanyára és szeretgessék meg őket; szinte biztos vagyok benne, hogy a gazda nem mondana nemet, ha megkérdeznék tőle, hogy elmehetnek-e megnézni az állatokat

 - tanácsolja a fiatal gazdálkodó.

 

Nézd meg a csinos farmerlányt munka közben: 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek