Létrehozva: 2024.08.31.

Szegedi Erika elárulta: ezeknek a jegyeknek veszélyben lesz az egészségük ősszel

Nem lesznek kegyesek hozzánk az égiek a következő időszakban. Szegedi Erika szerint az egészségünk lesz különösen nagy veszélynek kitéve.

Ha nincs egészség, akkor a pénz és a szerelem sem ér semmit. Az életben minden más pótolható. Jön egy új kapcsolat, vagy éppen egy másik munkahely, ami akár még jobb is mit az előző, de az egészségre vigyázni kell, mert az pótolhatatlan - hívja fel a figyelmet Szegedi Erika.

2024072_Szegedi Erika__MK_MW_bulvar_06
Európa főboszorkánya figyelmeztet mindenkit, hogy vigyázzon az egészségre! Fotó: Mate Krisztian


 

Az ősz a szerelem terén sok jóval fogja megörvendeztetni az embereket. Sajnos nem így lesz az egészség tekintetében. Ott több csillagjegy szülöttje is elég nagy veszélynek lesznek kitéve, ezért nagyon óvatosnak lenni

- mondja sejtelmesen a főboszorkány, aki számára a jövő olyan, mint egy nyitott könyv.
"Nagyon nehéz feladat az egészségről jósolni, hiszen mindenkinek vannak már meglévő betegségei, amik formálják a jövő alakulását" -folytatja Erika, aki most mindenkit arra buzdít, hogy kiemelten nagy figyelmet szenteljen az egészség megőrzésére.


Most elárulja, hogy kinek mire érdemes a legjobban odafigyelni az ősz folyamán:


Bika
A teste egészséges, mint a makk, azonban a lelkét gyötri a fájdalom. Hajlamos a depresszióra, ami a következő időszakban megmérgezi az életét.
Rák
Nem mennek el az orvoshoz, a házi praktikákat részesítik előnyben. Ez nem helyes, ezért hosszútávon komoly betegségek alakulhatnak ki náluk.
Oroszlán
A lelkük nagyon edzett, de a testük most kiszolgáltatott lesz. Könnyen ledöntheti őket a lábukról valami nyavalya. A szív- és érrendszeri betegségekre hajlamosak leginkább.
Szűz
Az elpusztíthatatlanok. Ők legegészségesebbek, még akkor is, ha mérgezik magukat. Most azonban érdemes odafigyelniük, és nem szabad félvállról venniük a kórságokat.
Mérleg
Túlzottan is egészségesek akarnak maradni. Hajlamosak túlzásba viszi az étrendjük szabályozását, ami hosszútávon nem feltétlenül szolgálja a javukat.

Skorpió
A tüdejük lesz az ősz folyamán a legnagyobb veszélynek kitéve. Nagyon figyeljenek az öltözködésükre, mert kerülniük kell a megfázásokat és azok szövődményeit.
Nyilas
Szeretik a hasukat, és nem figyelnek oda a táplálkozásukra. Ezen most változtatni kell, mert hosszútávon komoly problémáik származhatnak belőle. A saját érdekükben sok fehér húst és zöldséget fogyasszanak.
Ikrek
Örülhetnek, mert szinte minden betegség elkerüli őket. De azért ne legyenek könnyelműek, mert ez hosszútávon megbosszulhatja magát.
Bak
Legyenek nagyon óvatosak, mert hiába ők az univerzum legnagyobb túlélői, most komoly orvosi beavatkozás fogja megkeseríteni az életüket.
Vízöntő
Örvendezzenek, mert maximum apró megfázásokra kell számítaniuk, a komoly betegségek elkerülik őket a következő időszakban.
Halak
Kerüljék a nagyobb társaságot, mert a betegségek céltáblái ők lesznek az ősz folyamán. Ha nem figyelnek oda, akkor ezek hosszabb távon is rányomhatják a bélyegüket az életükre.
Kos
Sportos életmód jellemzi őket, és nagyon szívósak. Azt hiszik, nem lehet őket agyon ütni sem. Most azonban érdemes nagyobb figyelmet szentelniük a vérnyomásukra.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek