INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.26.
Módosítva: 2024.08.27.

Magyarország főboszorkánya elárulta: rájuk vár lángoló szerelem ősszel

A Szaturnusznak köszönhetően a következő napok fogják meghatározni a kapcsolatokat az év hátralévő részében. Magyarország főboszorkánya szerint ezek a csillagjegyek lesznek kitüntetett helyzetben.

Az ősz az elmúlást szimbolizálja, de ez idén kicsit más lesz, mint ahogy azt megszokhattuk, mondja Magyarország főboszorkánya.

2024072_Magyarország főboszorkánya__MK_MW_bulvar_06
Magyarország főboszorkánya, Szegedi Erika szerint a magány helyét átveszi a boldogság. Fotó: Máté Krisztián 

 

 A magány helyét átveszi a boldogság. Régi párkapcsolatok fognak új lendületet kapni, és sokak életébe betoppan egy új partner

 -mondja sejtelmesen Szegedi Erika, aki szerint a Szaturnusz hatásának lehet tulajdonítani ezeket a pozitív változásokat. A főboszorkány azt tanácsolja, hogy érdemes most nyitott szemmel járni, és nagyobb figyelmet szentelni az emberi kapcsolatoknak.

Magyarország főboszorkánya szerint ilyen hatással lesz az egyes csillagjegyekre:

Oroszlán: A nagy áttörést számukra az idei év hozza meg. Eljött az idő, hogy megtalálják az igazi társukat, akivel akár életük végéig boldogan élhetnek.
Szűz: Már lassan el is felejtették, hogy milyen az igazi boldogság. De ennek most vége, és újra átélhetik a magasztos érzést.
Mérleg: Mostanában a munkájukba temetkeztek. Érdemes viszont nagyobb figyelmet szentelniük a kapcsolataiknak is, mert különben ismét elszalasztják a nagy lehetőséget.
Skorpió: Nyitniuk kell, ha változtatni akarnak a társas magányukon. Legyenek befogadóak az új emberekre, és sok boldog pillanatban lesz részük.
Nyilas: Legyenek óvatosak, kit engednek közel magukhoz, mert a környezetükben nem mindenkinek tiszták a szándékaik.
Bak: A meglévő kapcsolatuknak kell nagyobb figyelmet szentelniük. Számukra egy régi kapcsolat felmelegítése hozza meg a boldogságot.
Vízöntő: Ha régóta magányosak, akkor ennek most vége. Új ember tűnik fel a horizonton, és ajtóstól ront be az életükbe.
Halak: Hajlamosak tiltakozni az új ellen, pedig most az hozza meg számukra a pozitív változásokat.
Kos: Kicsit éljenek, és ne csak a munkába meneküljenek! Ha sikerül a hivatást kicsit háttérbe szorítaniuk, akkor számtalan örömteli pillanatban lesz részük.
Bika: Új kapcsolat, új szerelem és tomboló érzelmek. De ne rúgjon fel mindent maga körül, mert sok régi dolog is értékes lehet számukra.
Ikrek: Ők többnyire boldog párkapcsolatban élnek. Nagyon oda kell figyelniük, hogy továbbra is így maradjon, mert egy idegen most könnyen elcsábíthatja a párjukat.
Rák: Hajlamosak arra, hogy egyet előre és egyet hátra lépjenek, de most eljött a határozottság ideje. Nem fog ölükbe pottyanni a boldogság! Csak céltudatosan változtathatnak mostani életükön.

Nézd meg, mit kell tenned, hogy sikeres legyél a szerelemben!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek