Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
INSIDER

Szerző K. D. R.

Létrehozva: 2024.08.18.

Hátborzongató: misztikus jelekkel üzent a sors Máriának, hogy keresse fel rég nem látott édesanyját

Mária családi okok miatt nem beszél édesanyjával, immár 3 hónapja. Egyik nap épp takarítás közben hallgatta a zenét, amikor hihetetlen dolog történt. A sors üzent, hogy beszélnie kell az anyjával.

Mária gyakran hallgat zenét takarítás közben YouTube-on, így volt ez aznap is, amikor égi jelet kapott. Mária épp egy külföldi film betétdalát hallgatta a videómegosztó portálon, amikor misztikus dolog történt. 10-15 másodperc után átváltott a dal egy magyar zeneszámra, Follow the Flow-Anyám mondta című zenéjére.

hospice, kórház, haldokló, idős, időskor Pixabay
Mária hónapok óta nem beszélt édesanyjával, de most úgy érzi jelzett a sors, hogy keresse fel / Fotó: Pixabay (Illusztráció)

Édesanyáról szóló zeneszámra váltott a YouTube, Mária úgy érzi ez egy jel

Édesanyámmal családi okok miatt nem beszélek. Furcsa számomra, hogy így random átváltott a másik számra.…valószínűleg azt üzeni a sors, hogy keressem őt fel, már legalább három hónapja nem beszélek vele. Biztos hogy valamilyen jel...hiszek az ilyenekben csak van, hogy inkább nem akarom észre venni a dolgot...

– nyilatkozta a Ripostnak Mária, aki úgy érezte, hogy azért váltott át a YouTube egy édesanyáról szóló dalra, hogy üzenjen számára a sors, muszáj felkeresnie az édesanyját. A jelek pedig az eset után sem szűntek meg.

„Másnap volt egy vásárló, akin olyan felső volt, mint az anyámnak volt. Egyből feltűnt... előbb utóbb beszélnem kell az anyámmal…" – tette hozzá Mária, akitől nem állnak távol a misztikus jelenségek. Például volt egy időszak, amikor folyton azt érezte, hogy van mellette valaki, pedig akkoriban teljesen egyedül volt. De nem ez volt az első eset.

Volt egy hógömböm, ami karácsonyi dalt játszott. Aztán egyszer elromlott, nem zenélt többé. Nem dobtam ki, mert nagyon tetszett. Aztán egy éjszaka megszólalt... de nem karácsonyi dalt játszott... azóta ugyanúgy, mint előtte, nem zenélt többet...

– számolt be hátborzongató tapasztalatairól a Ripostnak Mária, aki úgy véli nem menekülhet tovább a jelek elől, hamarosan fel kell keresnie az édesanyját

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek