INSIDER

Szerző WM

Létrehozva: 2024.08.10.
Módosítva: 2024.08.14.

Megtaláltuk a legpechesebb magyar Taylor Swift-rajongót: Gábor kétszer is hiába várt élete nagy pillanatára

Gábor 2009 óta rajong az amerikai énekesnőért. Az elmúlt években két koncertre is volt jegye, de mindkettő elmaradt.

Sok embernek lehetetlen elképzelnie, hogy miként lehet felnőtt fejjel rajongani valakiért vagy valamiért. Az egyfajta megszállottságot sokan betegesnek tartják, holott a rajongók azt állítják, hogy imádatuk tárgya az életük legnehezebb pillanataiban is átsegíti őket. 

TAYLOR SWIFT - LIVE IN WARSAW POLAND
Taylor Swift koncertjeire nem könnyű jegyet venni. Egy magyar férfinek ennek ellenére már kétszer is volt jegye, de mind a két show elmaradt  Fotó: ZUMAPRESS.com

Így van ezzel Gábor is, aki az egyik közösségi oldalon osztotta meg a nagyvilággal, hogy már másodszorra fordul vele az életben az, hogy elmarad egy olyan Taylor Swift koncertre, amire jegye volt. A Ripost megkereste a férfit, és arra kérte őt, hogy mesélje el az ő történetét.

Megtudtuk, hogy Gábor 2009 óta rajong Taylor Swiftért, akivel nagyjából egy idős, így ahogy ő fogalmaz, együtt is nőtt fel vele. A világhírű énekesnőhöz köti Gábort többek között az első szerelme, de az első csókja is, így elképzelhető, hogy a férfi számára különösen nagy jelentőséggel bírna, ha élőben láthatna kedvencét. Az első lehetőségre 2020-ig kellett várnia, ám akkor a koronavírus-járvány keresztbe húzta a számításait.

Leszerveztünk egy egyhetes nyaralást Lisszabonba, mert Taylor Swift ott adott koncertet egy nyári fesztiválon. Hatalmas csalódás lett a vége, ugyanis a Covid nem csak a fesztivált, de az egész utat meghiúsította

– mesélte a Ripostnak Gábor, akinek csak 4 év múlva lett újabb lehetősége arra, hogy jegyet vegyen egy közeli turnéállomásra, Bécsbe. A férfi borzasztóan izgatott volt, hogy végre teljesülhet az álma, ám a sors most sem akarta, hogy élőben láthassa kamaszkori bálványát. Ezúttal iszlamista terrorfenyegetés miatt mondták le az utolsó pillanatban a koncertet. 

A feleségem iker babákkal volt terhes, és a koncert utáni napra volt kiírva. Mikor ezt megtudtuk, eldöntöttem, hogy nem megyek. Aztán mikor az ikrek 3 héttel előbb érkeztek meg, reménykedni kezdtem

– részletezte Gábor, akinek a felesége ragaszkodott hozzá, hogy elmenjen a koncertre, hiszen tudta, hogy mennyire fontos számára.

Végülis rábeszélt, hogy elmenjek, és már kezdtem nagyon-nagyon beleélni magam. Le volt szervezve a segítség arra a 6-7 órára, amíg távol leszek. Szerda este épp elaltattam a kicsiket, amikor ránéztem a telefonomra és láttam, hogy törölték az eseményt. Sokkolt a hír

– emlékezett vissza Gábor, aki bár az elmúlt hetekben nem aludt egyhuzamban két és fél óránál többet, képtelen volt álomra hajtani a fejét annyira elkeserítette az újabb kudarc.

Mikor elmondtam a feleségemnek, ő még nálam is csalódottabb és szomorúbb lett. Bevallom, bennem egy kis megkönnyebbülés is volt, hisz így nem kell itt hagynom a kicsiket és a feleségemet, ráadásul csodálatos, hogy sikerült megelőzni, hogy bármi baj is történhessen a koncerten. Családapaként pontosan tudom, hogy az igazi problémák nem itt kezdődnek!

– zárta gondolatait Gábor, aki azért nagyon bízik benne, hogy néhány éven belül újra bejárja Európát Taylor Swift, így talán végre ő is láthatja kedvencét élőben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek