Létrehozva: 2024.08.17.

Nagy bajban a meggyilkolt kézilabdázó gyerekei, így segítik őket

Simsik Cynthia meggyilkolásával egy 9 éves kisfiú és egy 4 éves kislány veszítette el az édesanyját. A családnak és a gyerekeknek hosszú időre lesz szükségük, hogy feldolgozzák a tragédiát, ám addig még egy hosszú harc áll előttük. A család most óriási segítségre szorul.

Simsik Cynthia eltűnése, majd napokkal későbbi halálhíre sokkolta a magyar és a felvidéki közvéleményt. A fiatal kézilabdázóra 5 nap hiábavaló keresés után saját nagymegyeri otthonában találtak rá, fóliába tekerve. Kiderült, élettársa megpróbálta elrejteni a nő holttestét, ám miután ez nem sikerült neki, egy több részletében is sánta történettel állított be a rendőrségre: az mondta, hogy a nő felakasztotta magát, és ő sokk hatására cselekedett, mikor fóliába csavarva napokig rejtegette. Mivel a férfit tovább tartották őrizetben, mint azt a szlovák jog engedi, egy hét után ki kellett engedniük, így egyelőre szabadlábon védekezhet. A család felháborodott és ügyvédet fogadott, hogy a hatóságok felelősségre vonják a feltételezett gyilkost.

Simsik Cynthia kisfia Dominik most 9, lánya Mia pedig mindössze 4 éves (Fotó: Lélekgyógyító Alapítvány)

Simsik Cynthia szülei, Tibor és Mária felvették a kesztyűt és minden erejükkel azon vannak, hogy lányuk élettársa elnyerje méltó büntetését. A család ügyvédet fogadott, ám anyagilag nem voltak felkészülve egy ilyen költséges procedúrára, ráadásul most már két kisgyermekről is gondoskodniuk kell. A Lélekgyógyító Alapítvány vezetője, Papp László levélben fordult szerkesztőségünkhöz, hogy a nyilvánosság segítségét kérjék ebben a drámai helyzetben.

A meggyilkolt Cyntia családja a lehetőségeihez mértem mindent megtesz azért, hogy a nyomozó hatóságokat segítve, azok felelősségre vonják a gyilkost. Ennek érdekében ügyvédet fogadtak. A nagyszülők nem készültek arra, hogy ekkora tragédia fogja érni őket, ezért velük egyetértésben és felhatalmazásukkal a nyilvánosság segítségét kérjük, hogy összefogással segítsük a küzdelmüket.

– részletezi a levélben az alapítvány vezetője, aki a Ripostnak azt is elárulta, másfél nap alatt több mint ezer eurót sikerült összegyűjteni Cynthia gyermekeinek megsegítésére. Ha szeretnéd és lehetőséged engedi, itt segítheted te is a családot.

@ripost.hu Ez vár a meggyilkolt kézis lány gyerekeire! Még az előtt eldőlt Simsik Cyntia gyerekeinek sorsa, mielőtt kiengedték volna a kézilabdázó feltételezett gyilkosát. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #simsikcyntia #kézilabda #gyilkosság #bűnügy #felvidék #nagymegyer #család #gyerekek ♬ eredeti hang – Ripost - Ripost

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek