INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.06.

Százak gyászolják a darázscsípés miatt elhunyt postás Marikát, ekkor búcsúztatják

Férje és öt gyermeke gyászolja a tragikus hirtelenséggel elhunyt jászszentlászlói asszonyt.

A Ripost elsők között számolt be róla, hogy mi történt M. Cs. Máriával, akit Szankon mindenki csak Marikaként, esetleg Marcsikaként emleget. Az 53 éves korában elhunyt postást augusztus 16-án pénteken búcsúztatják - tudta meg lapunk.

A szanki postán a tragédia napja óta kint a fekete zászló Fotó: MG

Hallottam, hogy mi történt vele, azt is, hogy egy darázscsípés és azt is, hogy infarktus okozta a halálát

- mondta a Ripostnak Kata, aki az egyik Szankkal szomszédos településen él, de még ott is halott a tragédiáról, mely július 22-én történt. Marika éppen dolgozott, amikor egy darázs csípte meg őt. Emiatt egyre rosszabbul érezte magát, ezért bement a postára.

Annyit még tudott mondani, hogy megcsípte egy darázs, majd azonnal elvesztette az eszméletét

- árulta el lapunknak Szabó Imre, aki évek óta Szankon lakik, így többször is találkozott Marikával, aki bár Szankra járt be dolgozni, Bócsán, Bodogláron és persze otthonában, Jászszentlászlón is ismertek. Nem pusztán sokan ismerték, sokan szerették őt.

Én sokszor, sokat beszéltem vele, behívtam kávézni, én csak jót tudok róla mondani

- emlékezett vissza Füstös Tiborné, aki férjével 1974 óta él a településen, ahova mentőhelikopter szállt le Marikához azon a borzalmas napon.

Füstös Tiborné mindig is nagyon kedvelte Marikát, akivel sokat beszélgettek Fotó: MG

Az elhunyt, 53 éves jászszentlászlói asszonyt, férje és öt gyermeke búcsúztatja majd augusztus 16-án pénteken, polgári szertartás keretében. Egyik gyermeke ennek kapcsán csupán annyit elárult megkeresésünkre, hogy a család egyik tagja sem kíván a nyilvánosság elé lépni, amit szeretnék, ha mindenki tiszteletben tartana. Marikát a Magyar Posta saját halottjának tekinti.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek