Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.07.26.
Módosítva: 2024.08.04.

„Mária halála óriási veszteség nekünk” – darázscsípés okozta egy szanki postás halálát, így gyászol a község

Mária köztiszteletben állt a községben, mindenki ismerte, éppen ezért a helyiek nagyon a szívükre vették a halálát. Információink szerint az asszony éppen dolgozott, amikor egy darázs megcsípte, ami miatt perceken belül meghalt.

Darázscsípés okozta egy postás halálát a Bács-Kiskun vármegyei Szankon. Az 50 év körüli M. Cs. Mária esete a Postán már a második haláleset volt a héten. A szakszervezet csütörtök délután a Facebook-oldalán tette közzé, hogy a szanki posta kézbesítője munkavégzés közben életveszélyes darázscsípés következtében elhunyt. Azt egyelőre nem tudni, hogy a darázscsípés allergiás reakciót váltott-e ki nála, vagy más módon okozta a halálát. A helyiek gyászolják az asszonyt, óriási veszteség érte őket.

Bella brave gyertya, mécses, láng, gyász, elhunyt, meghalt,
Az asszonyt nagyon szerették a helyiek  Fotó: Pixabay.com

Gyászoló posztok és kommentek lepték el a Facebookot. Munkatársa így emlékezik a mindenki által szeretett Máriára: 

Sajnálattal tudatjuk a szanki lakosokkal, hogy M. Mária, településünk kézbesítője a mai napon elhunyt. Mindannyian ismertük és szerettük őt, váratlan távozása mindenki számára veszteség. Fájdalommal búcsúzunk Tőle! Szank Posta dolgozói

 – írták a kollégák. 

A kommentek alatta szívszorítóak: 

Őszinte részvétem! Borzasztó… Neki mindig volt egy jó szava mindenkihez!

– árulta el egy asszony.

Nagyon kedves ember volt, két éve kétszer is gratulált a kisfiunk érkezéséhez, itt csengenek a mondatai a fülemben. Isten nyugosztalja!

– üzente egy édesanya. 

Nem vették észre, hogy berepült a dolgozók közé a darázs Fotó: Pixabay

A legtöbben nem térnek magukhoz, értelmetlennek nevezik az asszony halálát, szerintük meg lehetett volna akadályozni, hogy tragédia történjen. 

Sír a szívünk! Én azt nem értem, hogy ha tudják, hogy allergiás volt a darázsra, akkor miért nem tettek valamit azonnal, hogy eltávolítsák a darazsat. Illetve, ha már meg történt a baj, akkor erre vannak injekciók, nem? Az miért nem volt nála… Nem értem”

Információink szerint egyelőre nem derült ki, hogy Mária halálát a darázscsípés allergia okozta-e, tudott-e egyáltalán arról, hogy allergiás a csípésre. A helyszínre rohamkocsi és mentőhelikopter is érkezett. 

13:40 körül érkezett a mentő. 14:00 kor a helikopter és 1 óra hosszáig stabilizálták az állapotát, mire szállítható állapotba került, és a helikopter elvitte

árulta el lapunknak az asszony egyik ismerőse. 

Sajnos darázscsípést is hallottam és infarktust is, nem tudom melyik lehet az igaz. Azt mondták, hogy allergiás volt a darázscsípésre, de utána az is elhangzott, hogy nem találtak rajta csípésnyomot...Bízunk benne, hogy hamarosan kiderül

– tette hozzá.

Lapunk megkereste a szanki polgármestert, aki nem kívánt nyilatkozni, de annyit elárult, hogy az asszony családja és szerettei összeroppantak a tragédia miatt.

Mélyen gyászolják a családtagok, barátok és ismerősök. Az asszony nem szanki volt, hanem a szomszéd településen lakott. Sokan szerették, sokan ismerték. Osztozunk a család és a barátok gyászában!

– mondta a polgármester.  

Egy héten belül ő a második postás áldozat

Néhány nappal ezelőtt Kelebián munkavégzés közben hőgutát kapott egy postai dolgozó és az utcán összeesett. A kézbesítőt mentőhelikopterrel kórházba szállították, ám végül nem tudták megmenteni az életét. A 60 éves férfi később a kiskunhalasi intenzív osztályon hunyt el. A haláleset után a Magyar Posta azt közölte: saját halottjának tekinti a volt munkatársát és kivizsgálja, hogyan kaphatott hőgutát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek