Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.06.

Idén is olcsón sörözhetünk augusztus 20-án

Az idén is az ételek és italok széles választéka várja a látogatókat a Szent István Nap rendezvénysorozaton. A szervezők ezúttal is kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a SZIN Bisztrók kínálatából elérhető, népszerű termékekhez alacsony áron juthassunk hozzá, így az ásványvíz 200, a kóla 350, a csapolt sör 380, a bécsi perec pedig 300 forintért vásárolható meg Magyarország legnagyobb ingyenes fesztiválján, a fővárosban.

A Szent István Nap már évek óta Budapest egyik legfontosabb nyárvégi eseménye, ahová látogatók tízezrei érkeznek megünnepelni az államalapítás ünnepét, Magyarország születésnapját. A szervezők számára idén is fontos szempont, hogy az ünnepségsorozaton mindenki megfizethető áron vásárolhasson ételt és italt, ezért a látogatók ebben az évben is jóval a piaci ár alatt szerezhetik be a Szent István Nap logós termékeket a rendezvény hivatalos partnereinél.

augusztus 20 Szent István államalapítás
Az idén is az ételek és italok széles választéka várja a látogatókat a Szent István Nap rendezvénysorozaton / Fotó: Mediaworks Archívum

A Szent István Nap logós fix áras termékek árai:

·         Szentkirályi Ásványvíz (0,5 l): 200 Ft

·         Pepsi Cola (0,33 l): 275 Ft

·         Pepsi Zero (0,5 l): 350 Ft

·         Dobozos Borsodi (0,5 l): 400 Ft

·         Csapolt Borsodi (0,4 l): 380 Ft

·         Kancellár bor [Irsai Olivér, Olaszrizling és Rozé] (1 dl): 260 Ft

·         Rézangyal ágyas meggy (4 cl): 825 Ft

·         Rézangyal szilva (4 cl): 825 Ft

·         Rézangyal feketecseresznye (4 cl): 825 Ft

·         Pirulo görögdinnye alma jégkrém (73 ml): 459 Ft

·         Bécsi perec (100 gr): 300 Ft

·         Pogácsa (80 gr): 275 Ft

 

Az államalapításról megemlékező ünnepségsorozaton a vendégek Magyarország tortáját és cukormentes tortáját, valamint a Szent István-napi kenyeret is megkóstolhatják a Magyar Ízek Utcája, a Csárdafesztivál és a Vigadó Piano rendezvényhelyszíneken.

A Szent István Nap részletes programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos információk elérhetők a folyamatosan frissülő szentistvannap.hu weboldalon, és a legnagyobb telefonos alkalmazásáruházakból hamarosan letölthető mobilalkalmazásában is.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek