Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.01.

Minden vágya felnevelni kisgyerekeit Orsinak, bátran küzd ezért a rák ellen

Orsit ágyhoz kötötte az alattomos betegség, de nem adja fel. A háromgyermekes édesanya életét csak egy speciális kezelés mentheti meg, amire nincs pénze a családjának.

Szerző Kóczián Nikolett

Izsó-Bányász Orsolya, a 34 éves családanya az életéért küzd. Minden vágya, hogy felnevelhesse három gyermekét, a 2 éves Ákost, az 5 éves Mirát és a 12 éves Noelt. 

Orsit mindenben támogatja a férje, Péter Fotó: beküldött

„Sokkot kaptam a diagnózis hallatán”

Orsi tavaly november óta érezte, hogy valami nincs rendben, majd januárban kapta meg a diagnózist, hogy szarkómával, a rák egy nagyon ritka és agresszív fajtájával küzd. Két daganatot találtak a lábában, de a teste többi részén is folyamatosan terjeszkedik az alattomos kór. Keletkezett egy tumor a nyaki csigolyáján is, amelyet egy életmentő műtét során az érintett csigolyával együtt eltávolítottak csigolya implantációval egybekötve.

Sokkot kaptam a diagnózis hallatán. Teljesen megváltozott az életem

 - kezdte a Ripostnak Orsi, akit ágyhoz kötött a betegsége. A nap 24 órájában felügyeletre van szüksége, még a mosdóba is a férje, Péter segít neki kimenni. Az édesanyának nagy fájdalmai vannak és nagyon legyengült a betegség miatt. Az orvosok nem sok jót tudnak mondani.  

„A fájdalom miatt sírok”

Az egész család aggódik Orsiért, aki erőn felül képes játszani a gyermekeivel, hiába gyötrik elviselhetetlen fájdalmak.

A gyerekek a körülményekhez képest jól fogadták, amikor közöltük velük, hogy beteg vagyok. Ülve tudok velük játszani, vagy sokszor az ágyam köré hívom őket. Amikor a fájdalom miatt sírok, akkor a gyerekek néznek, hogy most miért, főleg a kicsi nem tudja hova tenni 

- mesélte. 

Orsit imádják a gyermekei Fotó: beküldött

„Élni akarok”

Orsi szeretné felnevelni a gyermekeit, akikért mindent megtenne. 

 

A családom, a gyermekeim adnak nekem erőt. Még én is fiatal vagyok és élni akarok

 - mondta az anyuka a könnyeivel küszködve

 

Egy kezelés menthetné meg Orsi életét

Hatékony orvosi kezelés Orsi esetében kizárólag külföldi protokoll szerint lehetséges, az itthoni kemoterápia, illetve sugárkezelés a tumorok jellegére tekintettel sajnos hatástalan lenne. A külföldi kezelés ára 2.600.000 Ft, az összeget nem képesek önerejükből kifizetni. IDE kattintva megtudatod, hogyan segíthetsz a családnak.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek