Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.15.

Trabantban hűsöl a székesfehérvári pár, Tamás saját kezűleg készítette a "wellness autót" - Galéria!

„Fogd meg a söröm” – hangzik a barkácsolás szerelmeseitől ez a közkedvelt mondat, ami azt jelenti, ha van két szabad kezük, pillanatok alatt megcsinálják, amit kérnek tőlük. Így volt ezzel Tamás is.

Élvezi a nyarat Tamás és családja, hiszen nekik aztán tök mindegy, hány fok van odakint. A kertjük olyan akár egy fullos, vízparti bulinegyed, ami Tamás két keze munkáját dicséri. A barkácsolás szerelmese mindent saját maga épít meg: italt adagoló benzinkút, kerti ház vagy épp egy jakuzzi, akarom mondani Trakuzzi.

Így hűsöl Tamás a Trabantból készült jakuzziban Fotó: olvasói

A feleségem nyektetett, hogy legyen egy jakuzzi a kertben, én meg nem akartam 2 milláért venni egyet

 — kezd bele a Trakuzzi történetébe Tamás, akit mindenki csak Ogrénak hív, szerinte azért, mert igen hasonlít Shrekre. Tamás szereti az egyedi dolgokat, így esze ágában sem volt beruházni egy klasszikus jakuzzira, inkább úgy döntött, ő maga készít egyet, méghozzá nem is akármilyet. Tamás eredetileg bőrruha készítő, ám jó ideje az építőiparban dolgozik, így sem a kreativitás, sem a kétkezi munka nem áll tőle távol.

Kitaláltam, hogy Trakuzzit fogok csinálni, vagyis egy jakuzzit, ami a megszólalásig hasonlít egy Trabantra

 — meséli a székesfehérvári csodabogár, aki 9 hónap és közel 700 munkaóra befektetésével meg is építette a szerkezetet, ami első látásra tényleg úgy néz ki, mintha egy cabrio Trabant lenne.

Tamásékat nem zavarja, hogy kint tombol a hőség Fotó: olvasói

Amikor azonban vendégek érkeznek a családhoz, és meglátják a Trabant belsejében bugyborékoló pezsgőfürdőt, azonnal leesik az álluk.

Vizuális típus vagyok, így azonnal láttam, hogy hogy fog kinézni, de fogalmam sem volt, hogy fogom elkészíteni. Számomra nem létezik lehetetlen, így lassan kirajzolódott a terv. Arra nem számítottam, hogy 3 bontott Trabantot is fel fogok használni, mielőtt teljesen elkészül

 — meséli még most is lelkesen Tamás, aki vasból készítette el magát a tartályt, majd köré építette a retró járgányt, amit szigeteléssel is ellátott, ráadásul épített hozzá egy kazánházat is, hiszen valami fel kell hogy fűtse a 2000 literes medencét.

Tamás igyekszik mindig felesége kedvében járni Fotó: olvasói

Tamás a Trakuzzira nagyjából 1 millió forintot költött, de kapott már közel 3 millió forintos ajánlatot is érte, ám úgy döntött, többet ér neki a munkája és a nyugalma, hiszen ma már semmiért nem adná a szerkezetet. A Trakuzzi elejében van egy sütő, ahol a család a kerti partik alkalmával iszonyú finom grill ételeket készít, ám ha megszomjaznak, csak a Trabant csomagtartójáig kell elmenni, ahol finom hűtött italok várják őket. Természetesen Tamáséknál éjjel-nappal megy a buli, ami télen sem állhat meg, hiszen a jakuzzit akár 36 fokosra is fel tudják fűteni. A barkácsolás szerelmese alig várja, hogy készen legyen következő projektje, ami egy igen különleges vizes blokk lesz, amiről természetesen a Ripost azonnal beszámol majd.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek