Létrehozva: 2024.07.01.

Újabb szívatás a Facebookon, de ez legalább vicces

A képszerkesztéseknek nincsenek határai, ha pedig szereted a humort és a kreativitást, akkor van egy jó hírünk számodra! Felfedeztük az egyik legviccesebb Facebook-csoportot, ahol a mesterien keverik a humort és a művészetet, hogy örömet csaljanak az emberek arcára.

Szerző Bagó Bernadett

Létezik a közösségi médiában egy Free Photoshop Edits (Original) elnevezésű csoport, ahol bárki kérhet segítséget, hogy eltávolítsanak valakit vagy valamit a fotójáról, de a végeredmény sokszor garantált, hogy nem az lesz, mint amit várt!

A csoport borítóképe  Fotó: Free Photoshop Edits (original)

 

Az alapötlet egyszerű: valaki feltölt egy fotót és megkéri a csoport tagjait, hogy szerkesszék azt meg a kéréseinek megfelelően. Azonban a csoport unatkozó tagjainak photoshop mesterei sokszor nem csak egyszerűen teljesítik a kérést, hanem kreatív módon, olykor humorral ötvözve csillogtatják meg a tehetségüket, úgy, hogy a végeredmény alaposan eltér az eredeti kéréstől.

 

Kedvenc példáink a következők:

A lány csak annyit szeretett volna, hogy tüntessék el az embereket a képről. Ami igazából sikerült, csak egy kissé máshogy:

Az eredeti kép  Fotó: Free Photoshop Edits (original)
És a megszerkesztett pokoli kép  Fotó: Free Photoshop Edits (original)

A férfi megkérte a csoport tagjait, hogy frissítsék egy kicsit fel az arcát, mivel következő hónapban lesz 50 éves és egy kicsit már zavarják a ráncok. A kommentelők viszont úgy gondolták, hogy egy kis testmozgás talán tudna segíteni rajta:

Az úr csak egy fiatalítást szeretett volna  Fotó: Free Photoshop Edits (original)
Azonban ezzel a képpel akár ő lehetne a következő ökölvívóbajnok  Fotó: Free Photoshop Edits (original)

A lány nagyon szereti ezt a képet a kutyájával, viszont nem tetszik neki a háttér, ezért megkérte a művészeket, hogy legyen a háttér valami vagányabb. 

A ronda felüljárós háttér nem tetszett a gazdinak  Fotó: Free Photoshop Edits (original)
A felhőkarcolók teteje valóban jóval vagányabb helyszín Fotó: Free Photoshop Edits (original)

A szituáció ugyanaz, mint az előző képnél, nem tetszett a posztolónak a háttér, ezért megkérte a csoport tagjait, hogy változtassák azt meg. Így jött létre talán az egyik legjobb szerkesztés, hiszen egy ikonikus képről mintázták azt:

A dohányzás káros az egészségre!  Fotó: Free Photoshop Edits (original)
De a világhíres fotóra helyezve már menőbbnek látszik  Fotó: Free Photoshop Edits (original)

 

Ám szerencsére nem csak mémesített képeket szerkesztenek a művészeink, hanem néha kedveskednek is az embereknek, mint ennek a lánynak, akinek készítettek egy gyönyörű hátteret.

Ezen a képen is nagyon gyönyörű  Fotó: Free Photoshop Edits (original)
De ezen egyszerűen fantasztikus  Fotó: Free Photoshop Edits (original)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek