Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.20.

Csodás együttállás: ezt hozza el most számodra a Mars és az Uránusz égi párosa

Július 15-én volt a Mars és az Uránusz együttállása, ami rendkívüli erővel jár és konfliktust vagy akár megvilágosodást is hozhat bárkinek. Hatása tíz napon át tart, tehát még nem maradtál le semmiről.

Percre pontosan július 15-én, 15 óra 52 perckor állt együtt a Mars és az Uránusz. Mivel azonban az asztrológia szerint két lassú bolygóról van szó, ennek az együttállásnak a hatása előtte és utána 10 nappal is érvényesül.  Legfőbb hatása, hogy hajlamosak leszünk mereven ragaszkodni, bármiről is legyen szó. A Mars nevét a római hadistentől kapta, ezért nem csoda, hogy konfliktust hoz magával. A versenyszellemet felfokozza, és ezáltal azt hihetjük, hogy össze kell mérnünk magunkat másokkal. Az Uránusz az oldalára borulva kering a Nap körül, ami miatt az asztrológiában a szokatlanság és az egyediség jelölője. Nyugtalanságot és kiszámíthatatlanságot is szimbolizál, ugyanakkor váratlan megoldásokhoz is hozzásegít minket.

együttállás asztrológia
A Mars-Uránusz együttállás a Bika jegyében minden csillagjegyre másként hat. Fotó: Mikhail Nilov / Pexels (illusztráció)

A két égitest együttállása a Bikában az összes csillagjegyet kihívás elé állítja.

 

KOS

Náluk a pénzügyeket érinti a Mars-Uránusz együttállás. Az együttállás többletbevételt jelez, aminek előfeltétele a nyitottság.
 

BIKA

Igazán energikusnak és ellenállhatatlannak érzik most maguknak a csillagjegy szülöttei: önbizalmuk és fellépésük még a szokottnál is magabiztosabb lesz. Ez egyértelműen sikeressé teszi őket. Ugyanakkor a legkisebb dolgok is könnyen kihozhatják a sodrukból őket, ezért ellen kell állniuk mindenféle provokációknak.

 

IKREK

Amennyiben ennek a jegynek a szülöttei hajlandóak új életmódot kipróbálni, úgy annak az egészségük látja majd az előnyeit. Nem szabad azonban a kényelmes utat választaniuk. 

 

RÁK

A fő feladatuk most nem a karrierépítés, hanem a szövetségesek keresése. A kihívást az jelenti, hogy csak az lehet a rákok szövetségese, aki tapintatos és van humora. Az Uránusz megvilágosodáshoz segít hozzá. Eközben váratlanul esély mutatkozik olyan régi tervek megvalósítására, amelyre már nem is számítottak.

 

OROSZLÁN

Ha megelégszel a már elért szinttel, akkor nem tud segíteni az oroszlánoknak a Mars-Uránusz együttállás. Ha azonban hajlandóak tenni is ezért, akkor olyan elképesztő magasságokba emeli őket az együttállás, amelyről álmodni sem mertek eddig. Az Uránusz próbára teszi a jegy szülötteit, akik - amennyiben jól vizsgáznak – jutalomra számíthatnak, ami a megvilágosodás lehet.
 

SZŰZ

A Mars-Uránusz együttállás váratlan utazásra nyit esélyt, de ezt csak akkor élvezhetik ki, ha képesek gyorsan és rugalmasan reagálni. Az együttállás másik vetülete a peres, hivatalos ügyek, amelyben váratlan, kedvező fordulatra számíthatnak a szűz jegyében születettek.
 

MÉRLEG

Nekik az elvárásaik elengedését és az emberekkel szembeni megbocsájtást tanácsolja a Mars-Uránusz együttállás. Az elvárások elengedése nem azt jelenti, hogy fel kell adniuk az álmaikat, mint ahogyan a megbocsátás sem jelent amnéziát.

 

SKORPIÓ

A skorpiók számára az együttállás a szerelmi élet felforgatását hozza. Akkor is, ha van partnerük, és akkor is, ha nincs. Erre lehetetlen felkészülni, ezért igyekezzenek minél rugalmasabbnak lenni a skorpió jegyének szülöttei, akikre őrült szenvedély várhat, amire nehéz nemet mondani, pedig nagy valószínűséggel ez lenne üdvözítő.

 

NYILAS

A Mars-Uránusz együttállás a munkahelyen átrendeződést jelez. Hirtelen változhatnak a kollégák, a hierarchia. Meggyűlhet a baj a munkatársakkal is. A Mars türelmetlenséget, az Uránusz felfordulást szimbolizál. A kettő együtt „garantálja” a munkahelyi összezördülést. Ráadásul a Bikára jellemző merevség tovább nehezíti a dolgodat. Fontos a humorérzék megőrzése.

 

BAK

Meglepő lesz számukra, hogy a Mars-Uránusz együttállásnak köszönhetően érvényesülni akar a bennük mélyen elbújt kockáztatás és a vállalkozói szellem. Mindez váratlanul történik, és kimozdítja a bakokat a komfortzónából. A sikerek viszont csak akkor jönnek, ha át tudják lépni korábbi határaikat. Érdemes megragadniuk a kínálkozó lehetőséget!

 

VÍZÖNTŐ

Számukra cseppet sem tréfa a Mars-Uránusz együttállás: olyan váratlan változásokat generál az otthonukban, a családjukban, a magánéletükben, amelyek felbőszíthetik az amúgy sem könnyű esetnek számító vízöntőket. A konfliktus megelőzése, vagy kezelése érdekében muszáj kellő nyitottsággal és rugalmassággal fogadniuk az újdonságokat.

 

HALAK

Az Uránusz hajlamossá teszi őket arra, hogy meggondolatlanul reagáljanak. Most ingerlékenyebbek is, ezért nem árt, ha elszámolnak legalább 10-ig, mielőtt kinyitják a szájukat…

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek