Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

Nagy vihart kavar az Uránusz, ezekre a csillagjegyekre feszült napok várnak

Lássuk, mit ígérnek a következő napokra a csillagok,

A következő néhány nap nem lesz minden csillagjegy számára éppen varázslatos. Munka, szerelem, egészség? Ki tudja melyik területen kavar most nagy vihart az Uránusz? Előfordulhat, hogy valakinek romba dől a munkahelyén az élete, mégis utána valami jobbat kínál fel a sors. Nem szabad a bajban azonnal mindennek csak a rossz oldalát látni, mert az nem mozdít ki a mélypontból. Az életben vannak nehéz napok, de ha elég tudatos vagy, akkor bár az érzelmek elvihetnek, mégis megláthatod az alagút végén a fényt! Ennek a 4 csillagjegynek kemény napja lehetnek a következő időszakban. Te közéjük tartozol?

 

One,Hand,Preventing,Punch,Attack,Of,Another,Hand
Fotó: ESB Professional

 

Ikrek

Kissé stresszes hangulatban leszel. De jobb ha tudod, felesleges örökös bizalmatlanságoddal piszkálnod, felelősségre vonnod a párod. Most vegyél erőt magadon és legalább azt az elképzelését támogasd, ami neked is szimpatikus. Ha mellé állsz, ő is sokkal kitartóbb lesz. A munkahelyeden kerüld a vitákat az olyan kollégákkal, főnökökkel, akik felől száz százalékosan tudod, hogy lehetetlen meggyőzni őket. 


 

Rák 

Feszült napok elébe nézel. A kapcsolatodban is több hétköznapi vita várható, ami arra vezethető vissza, hogy minden otthoni munka rád hárul. Oszd meg a terheket a pároddal! Ez más számára viszonylag kis problémának tűnhet, de neked mégsem az. Munkahelyeden egy rég várt lehetőség jön szembe veled, amit kár lenne kihagyni. Gondold át, mit nyújt jelenlegi munkahelyed, és mit nyújthat az új!

 

Nyilas 

Számodra nagyon feszült időszak a mostani. A héten meglehetősen érzékennyé, sőt sértődékennyé válhatsz otthon. Próbálj meg nagyvonalúbban hozzáállni a napi feszültségekhez, így megmaradhat a békés hangulat. Az irodában az öncélú pletykálkodástól, kéretlen beleszólástól tartsd távol magad. Kezdeti lendületed átsegít a nehézségeken, de ahogy szaporodnak az akadályok, úgy csökken az energiád. 


Vízöntő

Sok munka vár most rád. Az elkövetkező napokban annyi lesz a teendőd, hogy a pároddal jóformán csak levelezhetsz. Ne keseredj el azért, ennek is vége lesz egyszer. Ha a párod nagyon háborogna, hűtsd őt le kedveskedéseddel. Egy utazás most nehéz terhet róhat rád, mégis szükséges bevállalni ezt a rosszat, ha a valóban meg akarod valósítani az álmaidat. 


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek