Létrehozva: 2024.07.07.

„Most már tudom, hogy jó helyen van” - médium segítségével kommunikált elhunyt fiával Niki

A 15 évesen elhunyt Dominik folyamatosan jeleket küld az édesanyjának, most pedig egy médiumhoz irányította. Niki meglepődött azon, hogy miket tudott meg a fiáról.

Szerző Kóczián Nikolett

Kovács Nikolett több mint egy éve veszítette el 15 éves fiát, Dominikot egy asztmaroham miatt. Az édesanya folyamatosan érzi fia jelenlétét, aki jeleket küld neki. Niki hiszi, hogy az anya és fia közötti kötelék a legerősebb, ezért idáig nem keresett fel szakembereket, most azonban mégis elment egy médiumhoz. Ami történt, az őt is meglepte. 

Dominik kommunikált az anyukájával Fotó: Bánkúti Sándor

„Semmi kétségünk afelől, hogy Dominikkal kommunikáltunk”

Pár hete voltunk médiumnál, akihez Dominik irányított

 - kezdte a Ripostnak Niki. „Szkeptikusként mentünk el, viszont amit ott tapasztaltam, arra nem tudom a magyarázatot, de azt igen, hogy hiteles volt és semmi kétségünk afelől, hogy Dominikkal kommunikáltunk. Ő írt, irányította a médiumot, mi pedig beszültünk.”

 

Dominik segített feloldani a telefonját

A 15 évesen elhunyt fiú elárulta az édesanyjának, hogyan tudja feloldani a telefonját.

Dominiknak 1 év 4 hónapja nem tudtuk feloldani a telefonját, mert nem tudtuk a feloldómintáját. A telefonszerviz meg tudta volna oldani, de akkor minden adat elvész a készülékről, minden fotó és videó, amiknek számomra eszmei értékük lett. Megkérdeztük Dominikot, hogy lerajzolná-e nekünk és megtette.

 

Dominik egy éve hunyt el Fotó: Bánkúti Sándor

„Most már tényleg tudom és nem csak érzem, hogy jó helyen van”

Dominik tudatta magáról, hogy jól érzi magát és jó helyen van. 

A lényeg, hogy most már tényleg tudom és nem csak érzem, hogy jó helyen van! Azt írta, hogy jól érzi magát, csak hiányzunk neki. A fényben van, nem a köztes térben. Megkérdeztem, hogy ki ment érte és azt írta, hogy Marika mama; ez azért érdekes, mert ő nem ismerte a dédijét, de még csak a nevét sem tudta előtte

- mesélte Niki, aki tudja, hogy egyszer viszontlátja majd a fiát. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek