Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
dosszié ikonMagyar Péter
INSIDER

Szerző WM

Létrehozva: 2024.07.11.

A baloldali újságíró durván nekiment Magyar Péternek

A Népszava munkatársa szerint Magyar Péter kijevi útja csak egy reklámfogás.

Magyar Péter a hét elején jelentette be, hogy Kijevbe utazik, ahol egy lebombázott gyermekkórházat látogat meg. Úgy tűnik, hogy ez a kampányfogás még a baloldalon is kiverte a biztosítékot, Árpási Bence, a Népszava újságírója ugyanis a HírTV-ben kerek perec kijelentette, hogy Magyar Péter szavazatokra akarja váltani a kórházlátogatást. 

May 30, 2024,
Magyar Péter bármire képes annak érdekében, hogy szavazatokat gyűjtsön. Ha kell, gátlástalanul hazudik is. Fotó: NurPhoto via AFP /  AFP

Csak egy kampányszerű dolog, amivel lebombázott gyermekkórházakat akar szavazatokra váltani

- fogalmazott pontosan Árpási. Ráadásul, ahogy azt a baloldal legújabb üdvöskéjétől megszokhattuk, korábban a háborús témában is összevissza beszélt. Áprilisban például még azt írta a legnagyobb közösségi oldalon egy posztban, hogy béke nem a propagandától lesz. 

Tűzszünet és béke nem Facebook-posztoktól és propagandától lesz, hanem a nagyhatalmak és Ukrajna tárgyalásának eredményeképpen.

Ebből arra lehet következtetni, hogy Magyar Péter szerint is Orbán Viktor békemissziója az egyetlen út, amely elhozhatja a békét és a tűzszünet. 

Hazudik a saját követőinek is

Soros Györgyék hálózata szerzett többségi tulajdont abban a lengyel lapban, amelyben Magyar Péter rendszeresen kesereg. A baloldal üdvöskéje a választási kampányban például arra panaszkodott, hogy nem tudja elmondani az őszinte véleményét az orosz helyzetről, mert akkor elfordulnának tőle a támogatói. Magyar Péter szerint ők is és a többi magyar ember is agymosott.

Ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt

- nyilatkozta a politikus a Rczespospolitának. Ezek után jogosan tehetjük fel a költői kérdést: miként lehetne bármi mást is elhinni egy ilyen embernek, aki itthon hazudozik még a saját támogatóinak is, külföldi lapoknak pedig erről büszkén nyilatkozik. Arról nem is beszélve, hogy agymosottaknak bélyegzi a honfitársait. Most pedig egy háborús tragédiát, egy lebombázott gyerekkórházat használ fel önmaga népszerűsítésére. 

Nézd meg, mi a budapestiek véleménye Magyar Péterről:

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek