dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.09.
Módosítva: 2024.07.10.

Így látja egy nő Magyar Péter diszkó-botrányát

"Ez egy politikustól nem fér bele".

Juhász Hajnalka megbotránkozott Magyar Péter diszkóbotrányán + videó

A KDNP országgyűlési képviselője szerint, aki a Magyar Nemzetnek nyilatkozott, akkor mutatkozik meg egy jellem, amikor az ember olyan helyzetben van, hogy nem kell szerepet játszania. Magyar Péter Ötkertben történt botrányán az látszik, hogy a politikában is hasonlóképpen agresszív és kiszámíthatatlan lesz. A Tisza Párt alelnökét viselkedése miatt a biztonságiaknak kellett kitenni a szórakozóhelyről.

 

 

Magyar Péter diszkós balhé

Magyar Péter bulizik. Forrás: Youtube Forrás: Youtube

Megbotránkoztató viselkedésével hívta fel magára a figyelmet nemrégiben Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke italozással kívánta kiheverni a kimerítő kampány fáradalmait. A politikus a választás előtt még rendszeresen mutatkozott akkori barátnőjével, aki szinte minden kampányeseményére elkísérte. A választást követő napokban azonban Magyar Péter közösségi oldalán jelezte, vége a kapcsolatuknak. Ezzel szinte egy időben döntött úgy a politikus, hogy a garatra felöntve önfeledt szórakozásba kezd az egyik legdrágább budapesti szórakozóhelyen. A buli hevében pedig, mindössze néhány héttel a szakítás után, látszólag ittas állapotban már fiatal lányok társaságát kereste. 

 

A háromgyermekes családapa nagyjából húsz év körüli lányokkal meglehetősen kihívóan, konkrétan egy nő lábai között leguggolva táncolt.

 Az éjszakai mulatozás és ivás eredménye ezen kívül még, hogy szóváltásba keveredett néhány ott szórakozó személlyel. A biztonsági őrök kénytelenek voltak a nyakánál fogva kivezetni, vagy inkább kidobni a szórakozóhelyről. Ennyinél azonban nem állt meg Magyar Péter. Sikerült összevesznie egy másik férfival is, akinek elvette telefonját, amit később a Dunába dobott. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint Magyar ezzel rablást követhetett el.


 

Ez egy politikustól nem fér bele 

– így reagált a botrányra a KDNP országgyűlési képviselője a Magyar Nemzetnek. A kereszténydemokrata Juhász Hajnalka azt mondta, egy ilyen gyors politikai karriert befutott politikusról – mint Magyar Péter – alkotott jellemkép csalóka lehet. Ugyanis a hivatalos megjelenésekkor a legjobb arcát igyekszik mutatni az ember. 

Az igazi teszt az, amikor olyan helyzetekbe kerül valaki, amikor nem kell szerepet játszani.

 Ezekben a helyzetekben pedig már akkor megmutatta igazi jellemét Magyar Péter, amikor volt feleségével, az egykori igazságügyi miniszterrel, Varga Judittal elnyomó és agresszivitással teli házasságban élt. Ez jelentkezett most is – értékelte a politikus. Juhász Hajnalka szerint privát környezetben lehet megtudni, hogy milyen ember valójában egy politikus és hogy milyen viselkedésre lehet számítani majd munkája során. 

 

A kiszámíthatatlanság, a düh és a hölgyekhez való egészen furcsa hozzáállás látszik Magyar Péteren

 – mondta  Juhász Hajnalka. Kifejtette azt is, itt nem egy önfeledt táncolással van a probléma, hanem arról, hogy valaki milyen képet igyekszik mutatni magáról és milyen valójában. A KDNP politikusa hozzátette, aki a közéletet választja, annak tudomásul kell venni, hogy ez egy fegyelmezett és hitelességet követelő életforma, amibe Magyar Péter esete nem fér bele. Az rendben van, hogy kulturáltan szórakozik egy politikus, de aki a politikai életet választja, annak példamutatóan kell viselkedni minden körülmények között – fejtegette. Juhász Hajnalka Magyar Péter ellenében hozta fel példaként Orbán Viktor miniszterelnököt, aki akár 7-8 órányi tárgyalás után, nyomás alatt is tud kiegyensúlyozott és higgadt kommunikációt képviselni. Emlékeztetett: Magyar Péter az ATV-ben néhány perc nyomás után letépte magáról a mikroportot és kirohant.

A  RIPOST munkatársai elmentek arra budapesti, belvárosi szórakozóhelyre, ahol június 26-án hajnalban Magyar Péter botrány okozott. Mint ismeretes többek között garázdaság miatt folyik a nyomozás a hatalmas közérdeklődést kiváltó ügyben. Videófelvételek bizonyítják, hogy a politikust kihívóan agresszív viselkedése miatt biztonsági őrök végül erőszakkal távolították el az ÖTKER nevű, sokak által TINIDISZKÓ-nak nevezett helyről. Közben  egy telefont is erőszakkal ellopott az egyik vendégtől aki felvette a botrányos viselkedést.

A vendégkör ugyanis jelentős részben tinédzserekből, köztük nem egyszer jelentős számban kiskorúakból áll.  A belépési korhatár 17 év és kétséges esetekben a biztonsági őrök a személyi igazolványt is elkérik a bejáratnál.

 

A vendégek nagyobb része kiskorú
17 év a korhatár, tehát kiskorúak is bemehetnek

A hivatalos rendőrségi közlemény szerint Magyar Péter ügyében többek között garázdaság bűncselekménye miatt folyik a nyomozás.

A bűntetőtörvénykönyv szerint garázdaságot az követ el, aki:

"kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen"

 Több szemtanú állítja, hogy az erősan ittas, saját FACEBOOK bejegyzés szerint is "jónéhány italt" elfogyasztó Magyar Péter négykézláb csúszott-mászott a földön, letérdelt, leguggolt és fejét odaszorította a táncoló lányok "derekához". 

 

Leguggolt a táncoló tinilányok elé
Négykézláb csúszva-mászva bújt át a tizenéves lányok lába között

A RIPOST megszólaltatott szemtanúkat, köztük egy édesapát aki szóvá tette Magyar Péternek a botrányos viselkedést, a beszólásokat, különös tekintettel a nagy számban jelenlévő 18 életévüket még be nem töltő lányokra.

A RIPOST helyszínen készült videója egyértelműen bizonyítja, hogy a szórakozóhelyet nem véletlenül nevezik TINIDISZKÓ-nak...

 

 

origo.hu

Kellemetlen meglepetés érte a sztárteniszezőt, amikor meglátta a WC-t az olimpiai faluban

ripost.hu

Megérkezett az Oroszlán hava: 3 csillagjegynek tele lesz a pénztárcája

borsonline.hu

"Ez röhej" - Áll a bál, ezt tették Amerikában a nagybeteg Michael Schumacherrel

ripost.hu

Nagy napra ébredtünk: 120 ezer magyar kap ma nagyon fontos SMS-t

magyarnemzet.hu

Magyar Péter és Brüsszel után Gyurcsány is megkapta a magáét a titokzatos rappertől

ripost.hu

Nem korai ez még? Komoly döntést hozott Szoboszlai Dominik és barátnője

mindmegette.hu

Az utcán hever, pedig igazi kincs, ha szaporítanád a zöldikét

ripost.hu

Így eszik az indiánok a sárgadinnyét: próbáld ki, hihetetlen lesz a hatás

ripost.hu

Érthető módon nem ment be ma dolgozni, gyászol Bochkor Gábor

ripost.hu

"Amikor ideköltöztem..." – Csuti kedvese lerántotta a leplet Kulcsár Edina titkáról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Hatalmas biztonsági akció zajlik Párizsban a pénteken kezdődő olimpia előtt

POLITIK

Válságcsoport alakult Németországban Trump várható győzelme miatt

POLITIK

Emésztik Orbán 10 pontos javaslatát Európa vezetői, az emberek jóléte a tét

POLITIK

Friss információk Magyar Péter szexbotrányáról

POLITIK

Cseh diáklányokat erőszakoltak meg szír migránsok Németországban

POLITIK

Megpróbálták megölni Trump egyik hívét Michiganben

POLITIK

Menczer Tamás: Ha békét akarsz, nem kapsz olajat

POLITIK

Rohamrendőrök szállták meg a hamburgi „Kék mecsetet”. Razzia volt Berlinben is