INSIDER

Szerző B.

Létrehozva: 2024.02.23.

Ezt jobb, ha tudod, ha te is szoktál venni pékárut az Aldiban!

Ezt mindenképpen tudnod kell, ha te is szoktál pékárut venni az Aldiban!

Mindenki azonnal megkívánja a finom pékárukat, amikor belép egy hiper- vagy szupermarketbe és megcsapja az orrát a frissen sütött termékek illata. A süteményeknek, ropogós zsemléknek, kifliknek és kenyereknek nehéz ellenállni. Az Aldinak, Lidlnek, Pennynek, Sparnak, Tescónak, Auchannak is van saját pékség részlege.

Ezt mindenképpen tudnod kell, ha te is szoktál pékárut venni az Aldiban! Fotó:  Markovics Gábor / Ripost

A Mindmegette azt írja, hogy az Aldiban helyben sütött, friss pékárut kínálnak, a kenyereket, kifliket, zsemléket, édes és sós pékárukat azonban nem a benti pékségben gyúrják és kelesztik, hanem fagyasztva érkeznek az üzletbe, és ezeket a dolgozók sütik készre. Azoknak, akik ételallergiában szenvednek vagy cukorbetegek, fontos tudniuk, mit tartalmaznak a termékek, amelyet több beszállítótól érkeznek és kerülnek a polcokra.

Éppen ezért a bolt pékségében található egy dosszié, amiben minden pékárunak megtalálható az összetevőlistája. Ebben benne van a tápértéktáblázat is, ami segít a eligazodni, hogy mi a gluténmentes, hozzáadott cukormentes, és mi az, ami a cukorbetegek diétájába is beilleszthető. Emellett az árcimkénél találhatóak figyelmeztető jelzések is segítenek ebben!

Sőt, az Aldi honlapjáról is letölthető egy hosszú tájékoztató füzet, ami minden részletet tartalmaz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek