INSIDER

Szerző K. D. R.

Létrehozva: 2023.12.22.
Módosítva: 2023.12.22.

Nem érkezett meg a netes rendelés? Itt vannak az utolsó perces ajándékötletek karácsonyra

Mindenki ismeri azt a stresszt, ami a karácsonyi ajándékok kiválasztásával és megvásárlásával jár. Pláne, ha az internetről rendeltük meg és azóta semmi hír róla. Íme a legjobb négy utolsó perces ajándékötlet, aminek garantáltan mindenki örül.

Sokan próbálják a boltokban tolongást elkerülni azzal, hogy online vásárolják meg a kiválasztott karácsonyi ajándékokat, akár külföldi webshopokról, remélve, hogy így nem csak az időt, de a stresszt is elkerülik. Karácsony előtt azonban szinte állandó, hogy hiába adja le az ember a rendelését, hetekig semmi hír a kiszállításáról, majd kénytelen az utolsó napokban is a futárt figyelni és reménykedni, hogy ideér az ajándék karácsonyra. De mi van, ha nem érkezik meg? Íme a legjobb négy utolsó perces ajándékötlet, aminek garantáltan mindenki örül.

ajándék, karácsonyi ajándék, csomag
A karácsonyi ajándékvásárlást jobb nem az utolsó pillanatra hagyni  Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Kinek mit, mennyiért és mikor?

A karácsonyi ajándékvásárlást nem egyszerű beiktatni a sokszor amúgy is rohanós mindennapokba. Könnyen előfordulhat, hogy valakinek elfelejtünk ajándékot venni, vagy egyszerűen csak elszámoljuk magunkat és kicsúszunk az időből. Ilyenkor ahelyett, hogy gyorsan berohannánk egy drogériába és megvennénk az első szembejövő ajándékdobozos tusfürdőcsomagot inkább üljünk le és egy kávé mellett gondoljuk át a dolgokat, hiszen rengeteg jó, utolsó pillanatos ajándék van, csak néha az ötlet hiányzik. Íme négy, tőlünk.

Megható fotóalbum családi képekkel

Mióta az okostelefonokkal fotózunk napi szinten azóta nem jellemző, hogy előhívassuk a fotókat, mondván úgyis ott van a telefonban. Így rengeteg nyaralós fotó, hétköznapi megható pillanat, születésnap vagy épp egy családi ebéd emlékei ragadnak be a mobilunkba, míg előhívatva sokkal többet nézegetnénk őket. Szerencsére ehhez nincs is másra szükségünk, mint kigyűjteni a kedvenc fotóinkat, rárakni egy pendrive-ra és elsétálni a legközelebbi helyre, ahol elő lehet őket hívatni. Ma már vannak olyan drogériák, ahol van automata fotóelőhívó gép, így helyben kinyomtatja fotópapírra a szép emlékeket. Ez után már csak a képzeletünk szab határt neki, hogy albumba rendezzük-e a fotókat, vagy fotókollázst állítunk össze. A végeredmény garantált siker lesz, hiszen egy messze élő nagyszülő, vagy szülő szívesen nézegeti akár az elmúlt egy évünk sikerélményeit is.

Man,Pouring,Water,Onto,Hot,Stone,In,Sauna,Room.,Steam
Egy karácsony utáni wellnessnek mindenki örül, pláne, ha ajándékba kapja  Fotó: Adelaides

Élmény, utalvány

Koncertjegy, wellness utalvány, belépők, színházjegy vagy szabadulószoba – csak néhány azon példák közül, amiket manapság már online meg lehet venni és tökéletesen személyre lehet szabni. Még ha későbbre is szól a belépőjegy, ha rokonunk kedvenc fellépőjéről vagy előadásáról van szó, biztosan nagyon értékelni fogja. De ki lehet ezt bővíteni egy teljes utalványra is masszázsra, kozmetikushoz, wellnessre vagy akár vásárlásra, hiszen mi lenne jobb, mint ingyen megpihenni karácsony után?

Online kurzus, tanfolyam

Ahogy élményeket és utalványokat tudunk venni, úgy különböző tanfolyamokra és kurzusokra is vásárolhatunk belépőt online. Legyen szó főzésről, táncórákról, barkácstanfolyamról vagy kézműveskedésről, biztosan van olyasmi, amit szerettünk szívesen kipróbálna. Az ország több pontján is lehet találni szuper tanfolyamokat, amikre az új évtől lehet csatlakozni, így ezzel rokonunknak új tudást adhatunk 2024-re.

Egy főzőtanfolyamot adhatsz páros vagy egyéni élménynek is ajándékba, jövőre pedig már kamatoztathatja is tudását az ünnepi vacsorán  Fotó: Fotó: Pixabay

Készítsd magad!

Karácsony körül nem ritka, hogy kiürül a pénztárcánk így költséghatékony ajándékokon kezdünk gondolkodni. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen egy olcsóbb, vagy akár teljesen ingyenes ajándék is lehet szívhez szóló, értékes és igényes, ráadásul ha belegondolunk, az első karácsony is szegényes körülmények között volt „megtartva” Betlehemben. Készítsünk saját kezűleg kuponfüzetet szerettünknek rajta lévő szívességekkel, amiket bármikor beválthat nálunk, vagy akár saját, családi társast, de a karácsonyfára is készíthetünk egyedi, személyre szóló díszeket, ami évről évre előkerül majd.

Döntsünk bárhogy is, nem kell kétségbeesni akkor sem, ha késik Kínából a webshopos rendelésünk vagy épp elveszett a postán. Válasszunk az utolsó perces ötletekből egyet és élvezzük hátradőlve a karácsonyt.

 

origo.hu

Egyre nagyobb bajban Zelenszkij, kétségbeesetten menekülne a háborúból

ripost.hu

"Ritka ízléstelen..." Kemény kritika érte Kulcsár Edinát

borsonline.hu

„Sikoltoztak” - újabb tragédiáról jött hír, 3 holttest fekszik az úton, sok a sérült

mandiner.hu

Francia lap: Orbán vissza akarja adni Európa nagyságát

ripost.hu

Lenyűgöző IQ-d van, ha legalább 7 kérdésre helyesen válaszolsz

magyarnemzet.hu

Vlagyimir Putyin: időszerű és hasznos volt az Orbán Viktorral folytatott megbeszélés

ripost.hu

A kutyának sem kell Zámbó Jimmy csepeli villája: Lejjebb kellett vinni az árát

travelo.hu

A Szabadság híd Vámszedőházában kapott helyet a világ legkisebb közlekedési múzeuma

ripost.hu

17 éves fiú tragédiájába fulladt az osztálykirándulás, társai sokkot kaptak

ripost.hu

Rád fog kacsintani a szerencse, ha ez a csillagjegyed

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy egyszerűen sikerre van ítélve

ripost.hu

Ezzel el is dőlt Szoboszlai jövője? Súlyos döntést hozott a Liverpool új edzője

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Döntött az Alkotmánybíróság: nincs vége a főpolgármester-választásnak

INSIDER

Magyar Péter Brüsszelben lelhet menedéket a felelősségre vonás elől

INSIDER

Magyar Péter úgy él, mint egy aranyifjú: számolatlanul szórja a pénzt, fiatal lányokkal mulat

INSIDER

Másokat telefonlopásért börtönbe zárnak, Magyar Péter szabadlábon

INSIDER

Negyed évre átvállalja a Peter Cerny Alapítvány rohamkocsijának működtetését az MKIF Zrt.

INSIDER

Csaknem az egész országban szörnyű a helyzet, ne csodálkozz, ha érint majd!

INSIDER

Elárulta a csordásként dolgozó András, meddig tart a hétvégén beköszönő kánikula

INSIDER

„Míg helyrerázódnak, az nem egy perc” – Összefogtak a taxisok: így segítenek az Árpád hídi tragédiában érintett kollégáikon