Létrehozva: 2023.12.19.
Módosítva: 2023.12.19.

Karácsonyi ajándéktippek, amik biztos, hogy bejönnek!

Olyan tippeket adunk, amikkel nem tudsz melléfogni.

Az ajándékozás csodálatos, a meglepetés szerzése felejthetetlen élmény, ha megvan az a valami, aminek nagy valószínűség szerint a másik fél örül. De mi van akkor, ha bizonyosság helyett nincs más, csak az idegőrlő tanácstalanság? Akkor bizony nagy a baj! Erre a helyzetre kínálunk olyan tippeket, amikkel nemes egyszerűséggel képtelenség melléfogni. Lássuk, melyek ezek!

Fotó: astratex.hu

Jöhetnek a pihe-puha ruhadarabok?

Télen majdnem mindenki szeret otthon kicsit beburkolózni, bekuckózni, átmelegedni. A fagyos napok különösen erősítik ezt az érzetet, ezt az elbújni vágyást, ami többnyire előbb-utóbb mindenkit utolér. A női pizsama röviden és tömören ezért annyira tökéletes. Egyrészt pihe-puha, tehát az ölelés érzete adott. Aztán meleg, ami szintén egy zimankót elűző pozitívum. Pláne, ha mondjuk meleg köntös is társul hozzá. Minden egyes fürdés, zuhanyozás, esti lazítás valódi ajándékká válhat ilyen körülmények között, és nemcsak a karácsony közeledtével.

A pizsama több anyagvastagságban is megvásárolható, azaz teljes mértékben egyénre szabható a döntés. Van, aki például nem szeret melegben aludni, s ez igaz a viselt ruhadarabokra is. A férfi pizsama általában ezért vékonyabb, az erősebbik nem tagjai nem egyszer határoznak úgy, hogy a legjobb éjszakai viselet a boxeralsó, és csoda, ha a kifejezetten mínuszos téli éjjeleken végül a pizsi felhúzására szavaznak. Persze erre is akad precedens, úgyhogy megéri erre apellálni. És ha már az urak célkeresztbe kerültek, akkor a köntös is szuper meglepetés az esetükben. De ha történetesen marad a lengeség iránti vágy, akkor a csomagba férfi alsónadrág is kerülhet, ezzel aztán végképp esélytelen hibázni.

Melyek a legkedveltebb anyagok?

Fotó: astratex.hu

A szatén mindenképpen figyelmet követel, ha a legnépszerűbb, olykor leginkább vágyott alapanyagokról beszélünk. A szatén bársonyossága valóban páratlan. Éppen ezért annyira egyedi meglepetés mind a szatén pizsama, mind a szatén hálóing. Az érzet, amit a kelme viselése nyújt, kényeztető, magával ragadó és kétségtelenül utánozhatatlan. Sokat lehet írni erről, sőt még többet beszélni, de a legjobb kipróbálni, mert a tapasztalás többet mond minden szónál!

A pamut is természetesen a befutó alapanyagok között szerepel. Kitűnő szellőzést biztosít, maradéktalanul kényelmes, és elnézve a fehérneműk felhozatalát, szépség terén sincsen ok szégyenkezésre. Az alsóneműk kiválasztásánál fokozottan lényegesek a higiéniai elvárások, amiknek a pamut újfent hiánytalanul megfelel.

És akkor mindez pusztán a jéghegy csúcsa! Ugye, hogy így már nem olyan nehéz kiszemelni a legjobb karácsonyi meglepetést? Ezek azok a ruhaneműk, amikre tényleg szükség van nap, mint nap, amik gyakorlatilag hozzátartoznak a használati ruhatárhoz, ám amik mégis különlegesek, mégsem megszokottak speciális alapanyagaiknak, kivitelezésüknek, s ebből fakadóan prémium minőségüknek köszönhetően. Ettől válik igazán egyedivé a meglepetés, gondoskodóvá az ajándék, és felejthetetlenné az ajándékozás. Mindennek tetejében ehhez nincsen másra szükség csak néhány jól irányzott kattintásra, és már mehet is a rendelés!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ön tudja, hogy ki festette ezeket a híres festményeket?

origo.hu

Megszólalt a Bőnyben megkéselt diák édesanyja - ezt mondta a támadóról

mindmegette.hu

Sokkot kaptak a Lidl dolgozói, amikor meglátták, mi van a banánoskartonban

magyarnemzet.hu

Itt egy Erdély, ott egyetlen román: a meccs, amikor kettéválik a magyar tábor

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

vg.hu

Súlyos beismerés a gyógyszergyártótól: vérrögöt okoz a Covid oltóanyaga

origo.hu

A pornómodell Molnár Anikó még több pénzt akar keresni a meztelen képeivel

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

Óráink vannak hátra: felhőszakadással, jégesővel esik vissza a hőmérséklet 15 fokot

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

magyarnemzet.hu

Cseh Katalin budapesti városokról beszél, belezavarodott a mondanivalójába + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

PR

Innovációval a gyerekek életéért (x)

PR

Lakóautó bérlés: amiket érdemes tudni

PR

Lesz egynapos autópálya matrica? (x)

PR

Ez lehet a vége, ha nem tároljuk megfelelően a kerti szerszámokat

PR

A konditerem akár kifutóvá is válhat… (x)

PR

Megjött a nagy hír: Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet (x)

PR

Tornacipő tavaszra – milyen színek lesznek a legdivatosabbak? Milyen márkákat érdemes ismerni? (x)

PR

Női energiák mozgatják az idei Gourmet fesztivált