RETRO RÁDIÓ

Senki sem tudta eddig megenni az ország hamburgerszörnyét! - videó!

K. K.
Szerző
K. K.
Létrehozva2023. 11. 22. 16:30

Emberfej méretű hamburgert kínál az ország egyik legextrémebb séfje. Ember legyen a talpán, aki egymaga képes magába gyűrni Dani Gábor brutális szendvicseit. A szakács a Ripostnak azt is elárulta, hogy a próbálkozók közül többen is rosszul lettek.

Alighanem az ország egyik legnagyobb hamburgerét kínálja egy százhalombattai extrém séf. Dani Gábor a világ több táján, többek között Tokióban is dolgozott szakácsként, a tapasztalatait felhasználva pedig úgy döntött, saját vállalkozásba kezd. A szülőháza garázsát az édesapja engedélyével egy jól felszerelt konyhává alakította, hogy megnyithassa a két kedvenc tacskójáról, Belláról és Donnáról elnevezett éttermét.

A séf és két kedvenc tacskója Bella és Donna  Fotó: Máté Krisztián

A brutális adagokról ismertté vált étkezdébe már többször is mentőt kellett hívni, ugyanis volt olyan vendék, aki egyszerűen nem volt hajlandó belátni, hogy egyedül képtelen megbirkózni a gigantikus szendvicsekkel, hamburgerekkel.

Gábor élete a gasztronómia Fotó: Máté Krisztián

Gábor a kedvünkért elkészítette az egyik legújabb kreálványát.

A fél kilós bucit kettévágjuk, majd mindkét felét pirítva melegítjük. Coleslaw saláta, 60 dkg húspogácsa, bacon, cheddar sajtszósz, némi salátalevél, és az általunk kifejlesztett szósz kerül bele

 – mosolygott a szakács.

Ettől a hamburgertől mindenki jóllakik  Fotó: Máté Krisztián

Gábor persze nem egyedül dolgozik: a felszolgáló és a kisegítő szakács kolléga mellett olykor a barátnője is kiveszi a részét a munkából.

Nem mondhatnám, hogy ordítozom az embereimmel, de a pontos munkavégzést mindenkitől megkövetelem. Egyáltalán nem mindegy, hogyan sütik ki a húst. Az sem jó, ha kiszárítják vagy megégetik, de az sem, ha nyersen hagyják. Az ideális hamburgerpogácsa kívül kicsit kérges, belül szaftos

 – mondta Gábor.

A Tower Monster 3 kg-ot nyom Fotó: Facebook 

A séf tisztában van vele, hogy a szakmában sokan szeretnék ellesni a titkait. Ismert hamburgerláncok is küldtek már hozzá ipari kémeket. A férfit ez persze büszkeséggel tölti el, hiszen őt igazolja.

A világ legnagyobb kólacége hétpecsétes titokként kezeli a receptet, én pedig sosem fogom elárulni, pontosan milyen fűszereket keverek a faggyúval kevert darált húshoz. A méreten kívül az ízesítés adja ugyanis a szendvicseim jellegét

 – fejezte be Gábor.

A szendvics nagyságát igazolja, hogy végül a szerkesztőségünkben öten is jóllaktunk belőle.

Gábor egyik büszkesége az étterem legnagyobb hamburgere, a Tower Monster. A hambiszörny emeletes finomság, és több mint 3 kg-ot nyom. Eddig még nem volt senki, aki meg tudta volna enni. Azonban most Gáborék bárkinek megadják a bizonyítás lehetőségét, hamarosan ugyanis versenyt szerveznek. 

A séf egyik kedvenc alkotása krumplival és sajtgolyóval Fotó: Máté Krisztián

 

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.