INSIDER

Szerző K. K.

Létrehozva: 2023.11.22.

Senki sem tudta eddig megenni az ország hamburgerszörnyét! - videó!

Emberfej méretű hamburgert kínál az ország egyik legextrémebb séfje. Ember legyen a talpán, aki egymaga képes magába gyűrni Dani Gábor brutális szendvicseit. A szakács a Ripostnak azt is elárulta, hogy a próbálkozók közül többen is rosszul lettek.

Alighanem az ország egyik legnagyobb hamburgerét kínálja egy százhalombattai extrém séf. Dani Gábor a világ több táján, többek között Tokióban is dolgozott szakácsként, a tapasztalatait felhasználva pedig úgy döntött, saját vállalkozásba kezd. A szülőháza garázsát az édesapja engedélyével egy jól felszerelt konyhává alakította, hogy megnyithassa a két kedvenc tacskójáról, Belláról és Donnáról elnevezett éttermét.

A séf és két kedvenc tacskója Bella és Donna  Fotó: Máté Krisztián

A brutális adagokról ismertté vált étkezdébe már többször is mentőt kellett hívni, ugyanis volt olyan vendék, aki egyszerűen nem volt hajlandó belátni, hogy egyedül képtelen megbirkózni a gigantikus szendvicsekkel, hamburgerekkel.

Gábor élete a gasztronómia Fotó: Máté Krisztián

Gábor a kedvünkért elkészítette az egyik legújabb kreálványát.

A fél kilós bucit kettévágjuk, majd mindkét felét pirítva melegítjük. Coleslaw saláta, 60 dkg húspogácsa, bacon, cheddar sajtszósz, némi salátalevél, és az általunk kifejlesztett szósz kerül bele

 – mosolygott a szakács.

Ettől a hamburgertől mindenki jóllakik  Fotó: Máté Krisztián

Gábor persze nem egyedül dolgozik: a felszolgáló és a kisegítő szakács kolléga mellett olykor a barátnője is kiveszi a részét a munkából.

Nem mondhatnám, hogy ordítozom az embereimmel, de a pontos munkavégzést mindenkitől megkövetelem. Egyáltalán nem mindegy, hogyan sütik ki a húst. Az sem jó, ha kiszárítják vagy megégetik, de az sem, ha nyersen hagyják. Az ideális hamburgerpogácsa kívül kicsit kérges, belül szaftos

 – mondta Gábor.

A Tower Monster 3 kg-ot nyom Fotó: Facebook 

A séf tisztában van vele, hogy a szakmában sokan szeretnék ellesni a titkait. Ismert hamburgerláncok is küldtek már hozzá ipari kémeket. A férfit ez persze büszkeséggel tölti el, hiszen őt igazolja.

A világ legnagyobb kólacége hétpecsétes titokként kezeli a receptet, én pedig sosem fogom elárulni, pontosan milyen fűszereket keverek a faggyúval kevert darált húshoz. A méreten kívül az ízesítés adja ugyanis a szendvicseim jellegét

 – fejezte be Gábor.

A szendvics nagyságát igazolja, hogy végül a szerkesztőségünkben öten is jóllaktunk belőle.

Gábor egyik büszkesége az étterem legnagyobb hamburgere, a Tower Monster. A hambiszörny emeletes finomság, és több mint 3 kg-ot nyom. Eddig még nem volt senki, aki meg tudta volna enni. Azonban most Gáborék bárkinek megadják a bizonyítás lehetőségét, hamarosan ugyanis versenyt szerveznek. 

A séf egyik kedvenc alkotása krumplival és sajtgolyóval Fotó: Máté Krisztián

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek