Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2023.03.22.

A transzvesztiták szabadon fogdoshatják a gyermekeket a budapesti LMBTQ-s fészekben

Az LMBTQ-barát szórakozóhelyek tárt karokkal várják a kisgyermekek társaságát kereső, illetve őket fogdosó transzvesztitákat.

Az LMBTQ lobbi térhódításával – a tengerentúli tendenciákhoz hasonlóan – hazánkban is rendre jelennek meg olyan transzvesztita show-k, ahol gyermekek jelenlétét is engedélyezik, vagy akár még bátorítják is a szervezők. Sőt, arra is több magyarországi példa volt, hogy a drag queenek (női ruhába öltözött férfiak) kisgyermekekkel ölelkezve fotózkodtak, s az erotika nem éppen megszokott értelmezésétől átfűtött műsoroknak helyt adó létesítmény épp ilyen fényképekkel népszerűsítette magát a közösségi-médiában. Így történt ez egy budapesti vendéglátóegységben, ahol a transzvesztiták kisgyermekek előtt vonaglottak hiányos öltözetben, majd pedig ölelgették is a kicsiket a Facebookon fellelhető fotók tanúsága szerint. 

Az úgynevezett Drag Brunch-okat tavaly ősszel kezdték el szervezni az említett bárban, azóta havonta tartanak ilyen eseményeket, ahová a jelek szerint kisgyerekeket is várnak, ugyanis a műsorok facebookos hirdetéseinél nincs feltüntetve korhatár. De ezen kívül sincs semmi nyoma annak, hogy a szervezőknek, vagy a drag queeneknek akár a legcsekélyebb aggálya lenne azzal kapcsolatban, ha gyermekek is megtekintik a transzvesztiták előadását. Ráadásul arra is volt példa, hogy a gyermekeket magában foglaló közönséget aktívan is bevonták egy-egy performanszba: fényképek és beszámolók szerint az alulöltözött transzvesztitáknak a levegőből kellett elkapniuk a falatokat, amelyeket a résztvevők dobáltak a szájukba.

A Drag Brunch Facebook-oldalán az Angel VenCartier nevű transzvesztita több fotón is kisgyermekeket fogdos, a hely műsoraiban fellépő másik drag queen-t, Valerie Divine-t pedig már korábban is rajtakapták, miközben gyermeket ölelgetett egy kávézó teraszán. Az esetről az Origó is beszámolt tavalyelőtt nyáron, s a cikk megjelenését követően a szórakozóhely el is távolította a botrányos fotót a közösségi oldaláról. A transzvesztita utólag úgy fogalmazott, hogy jól esett fotózkodnia a gyermekkel, s büszke is rá, hogy így tett. A férfi később – immár LMBTQ aktivista szerepben – az amerikai Demokrata Párthoz közelálló VICE News elnevezésű felületen különböző hazugságokkal támadta Magyarországot, egyebek mellett azt állítva, hogy hazánkban a hozzá hasonlók nincsenek biztonságban.

Amerikában és számos nyugati országban, ahol nem vették komolyan az erőszakos LMBTQ-lobbit, a transzvesztita előadók már az iskolákba, óvodákba és más gyermekekkel foglalkozó intézményekbe is bejáratosak. A tengerentúlon még arra is volt példa, hogy egy elítélt gyerekmolesztáló tartott felolvasást a kicsiknek. A gyermekek érzékenyítése nem az egyetlen terület, ahol a szélsőséges csoportok feszegetik a jó ízlés és az erkölcs határait. Néhány hónapja keltett közfelháborodást az az eset, hogy egy USA-beli digitális szolgáltató Down-kóros – vagyis értelmi képességeikben sérült – emberek nőnek öltöztetésével csinált drag queen showt.

A transzvesztiták hazánkban is építik a hálózatukat, s ebből a csoportból kerülnek ki a rendszeres fellépői a néhány éve indult, úgynevezett Drag Queen Hungary versenyeknek, amelyet idén júliusban is megrendeznek. A fentebb említett, kisgyermekeket ölelgető Valerie Divine is e kör tagja, s korábban még az év királynője címet is elnyerte. A tavalyi verseny győztesével pedig a 24.hu közölt néhány hete egy promóciós videóinterjút, amelyben a női ruhába öltözött, kisminkelt, parókás férfi az általa képviselt műfajt magasztalta: „Meglátod, azt mondod, wow! Abszolút művészetnek tartom a drag-et". Az elérhető videók és képek alapján a Drag Queen Hungary rendezvényeinek hiányos öltözetű előadói provokatív, perverz szexuális utalásokkal tűzdelt produkciót mutatnak be a fülledt hangulatú szeánszokon.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

borsonline.hu

Gyászol a magyar TV2: súlyos halálhír rendítette meg ma a sztárokat

hirtv.hu

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

metropol.hu

Most jött: busz balesetezett Budapesten, tűzoltók emelik ki az utasokat

mandiner.hu

Újabb országok álltak Magyarország mellé az egyik legélesebb európai vitában

origo.hu

Imádja a luxust és dicsekszik pénzével a Magyar Péter mögött álló vállalkozó - videó

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Heti Top5: Nemazalány popsit villantott, az ifjú György hercegnek kettétört az álma

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

„Láttam, hogy boldogan ölelik egymást" - az ország kedvence lett a magyar sztárszülők gyermeke

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Egy 39 éves nő megvert két kalauzt a vonaton, majd megharapott egy rendőrt

INSIDER

Hová lett a pénz? Csődben a város, Budapest baloldali vezetése a duplájára nőtt iparűzési adót is eltüntette

INSIDER

Jonathan 94 tagú német-afrikai családja után évente 1,5 millió eurót markol fel a német államtól

INSIDER

Hatalmas nyomás alatt a lengyel kormány: az év legnagyobb tüntetésére készülnek a gazdák

INSIDER

Ennyiért lehet idén vonattal az Adriára utazni

INSIDER

Rémes, mit hozott Sándor, de még durvább, amit Józseftől és Benedektől kapunk

INSIDER

Féltékenységből gyújtotta fel barátját egy férfi Budapesten

INSIDER

Jó hír a nyugdíjasoknak: újabb kedvezmény érkezik