Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2022.10.15.

Kétségbeesve keresik Szűcs Tamást: elindult a Budapest Parkból, 2 hete nem ad életjelet

A kollégái és a családja is kétségbeesve keresi Szűcs Tamást.

Szűcs Tamás szeptember 29-én éjjel a Budapest Parkból indult a MÜPA irányába, út közben azonban nyoma veszett. A Pátria Nyomda termelési igazgatóját azóta sem találják, családja, barátai és kollégái azóta is keresik a 32 éves férfit.

 

A család mellett már a rendőrség is nagy erőkkel keresi a férfit. A legfontosabb most az lenne, hogy hozzájussanak a férfi telefonjának cellainformációjához és a bankkártya tranzakcióihoz, a telefontársaság és a bank azonban egyelőre nem adta még meg neki.

Úgy tudjuk, hivatalból megkeresték a szolgáltatót és a bankot is, de eddig semmi, pedig már hét nap eltelt, és már a család is rákérdezett, hogy mi az ügyintézési határidő. Azt mondták, hogy 30 nap. Ez elképesztő egy eltűnt személy esetében. Még ma sem kaptak vagy kaptunk a szolgáltatótól hely, a banktól pedig utolsó tranzakciós adatokat. Teljesen értetlenül állunk ezelőtt

 - szögezte le a felesége a Borsnak. Hozzátette, csak kizárni sikerült egy-egy dolgot, például azt már tudják, hogy Tamás nem vett buszjegyet és nem használt közösségi kerékpárt. 

Tamás eltűnése utáni napokban családtagjai a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület segítségével kutyás keresésére indultak, és megpróbálták kideríteni, hogy merre indulhatott el a férfi a ferencvárosi szórakozóhelyről. A keresést azonban több tényező is nehezítette. Az elmúlt napok esőzései miatt kevés a nyom, amelyen a kutyák elindulhatnának, és a szórakozóhelytől a férfi otthonáig vezető útvonal is nagyon forgalmas, és több fás-bokros terület is szegélyezi. A feleség elmondása szerint eddig annyit tudnak, hogy Szűcs Tamás valószínűleg hazafelé tarthatott.

A feleség azt is elmondta, hogy később megtalálta otthon férje pénztárcáját, benne az összes iratával és a bankkártyájával, de a férfi telefonja inaktív, tehát szerinte vásárolni sem tud semmit.

Szűcs Tamás azonban azóta se került elő, ezért munkahelye, a Pátria Nyomda is közzétette a fényképét a Facebook-oldalán. Mint írták, „a Pátria teljes csapata döbbenten és értetlenül áll a történtek előtt, és mindannyian bizakodva várjuk vissza Tamást”.

A térfigyelő kamerán annyi látszik, hogy Tamás a Budapest Park előtt megpróbált leinteni egy taxit, de az nem vette fel, ezért tovább indult a MÜPA felé. Azonban további felvételeken nem látszik. A barátok a Facebookon kérték, hogy aki akkoriban autóval arra járhatott és van fedélzeti kamerája, nézze meg, hátha észreveszi Tamást. 

„Elképzelhető, hogy átment a Rákóczi hídon a budai oldalra, így az a terület is számításba jöhet. Ebben az időben, a hídon áthaladó gépjárművek esetleges fedélzeti kamera felvétele is segítség nyújthat, hátha rajta van a felvételen. Ezen kívül, a telefonja (iphone) helymeghatározás adatai és frissítési ideje sem igazán stimmel. Lehet hogy elveszítette a Budapest Parknál található villamos megálló környékén. Szóval jelenleg morzsákon élünk, és jó lenne már valami komolyabb falat, hogy legalább megtudjuk mi történt a fiatal emberrel” - írta az egyik ismerőse.

Hívja a rendőröket, ha bármit tud Tamásról

Szűcs Tamás körülbelül 190 cm magas, sportos testalkatú, haja szőkésbarna, borostás, szemüveget visel. Utolsó ismert ruházata fehér pulóverből, fekete farmerból, sötét sportcipőből és piros, eldobható esőkabátból állt (ez azonban nem volt rajta az utolsó felvételen). A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Szűcs Tamás tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek