INSIDER

Szerző Ripost

1 hónapja

Vírusként terjed a hír: felkapta a nyílt utcán, meg akarta erőszakolni a nőt Debrecenben - videó

Éjjel erőszakoskodott áldozatával a férfi.

Szerző Ripost

Egy közösségi oldalon terjedő bejegyzés miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság. A poszt egy támadásról szólt: még július 30-án éjjel az Erzsébet utcában egy férfi hátulról megragadott egy fiatal nőt, majd felemelete és több méteren keresztül vitte magával. Az áldozat sikítani kezdett, és mindent megtett, hogy támadója szorításából szabadulni tudjon. A férfi erre elengedte, majd elfutott a helyszínről.

Fotó: police.hu

A nyomozók minden részletre kiterjedő felderítésbe kezdtek. Munkájuk hamar meghozta az eredményt, azonosítottak egy hosszúpályi férfit, akit a gyanú szerint kapcsoltba lehetett hozni a bűncselekménnyel. A nyomozás arra is fényt derített, hogy a támadónak nem rablási szándéka volt, sokkal inkább szexuális vágyait akarta kielégíteni.

A bűnügyesek augusztus 16-án a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen fogták el a 33 éves elkövetőt. Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ezt követően pedig a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Szexuális erőszak kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.


 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!