INSIDER

Szerző Ripost

1 hónapja

Megható videó: rendőrök segítenek a hontalan állatoknak

A budapesti rendőrök idén is segítenek gazdát találni örökbefogadásra váró kutyáknak és macskáknak.

Szerző Ripost

A hontalan állatok világnapja alkalmából idén harmadik alkalommal készítettek fotósorozatot a budapesti rendőrök és a REX Kutyaotthon Alapítvány. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezett az állatvédelem mellett. 

Fotó: police.hu

A fővárosi rendőrök munkájuk során számtalan alkalommal mentenek bajba került, vagy rossz körülmények között élő állatokat, ezzel a kezdeményezéssel pedig további segítséget szeretnének nyújtani.

Fotó: police.hu

A BRFK munkatársai a Rex Kutyaotthon Alapítványnál befogadott kutyák és macskák közül idén 28 gazdára váró „jelentkezővel” készítettek fotókat, valamint tápot is vittek a négylábú lakóknak. 

Fotó: police.hu

Első éles bevetése volt ez a fotózás a BRFK tiszteletbeli kisrendőreinek; azoknak a gyerekeknek, akiknek mindkét szülője budapesti rendőrségnél szolgál.​ A menhelyre dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya is ellátogatott.

Fotó: police.hu

A gazdára váró kutyák és macskák fényképeit a BRFK Facebook oldalán nézhetik meg az érdeklődők; míg a REX Kutyaotthon Alapítvány honlapján, illetve a 06-1-230-4080-as telefonszámukon további információt kaphatnak az állatokról a leendő örökbefogadók.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!